2777
2789
من ۲۸ ..۳ ساله ازدواج کردم باردارنمیشم..تنبلی تخمدان دارم...

دوستم یا من اومد رویان همه کاراشو کرد قبل از اینکه انتقال بده طبیعی باردار شد تنبلی داشت من شوهرم مشکل داره

شما ای وی اف اولت باردار شدی عزیزم  من یه ماه پیش منفی شد همشم یه جنین داشتم باید دوباره اقدام ...

نه من چهاربارای یوای وسه تاای وی اف ناموفق داشتم چهارماه بعداخرین ای وی اف به لطف خدا طبیعی باردارشدم ان شاءالله شماهم طبیعی باردارمیشی فقط فکرتوازادکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من چهاربارای یوای وسه تاای وی اف ناموفق داشتم چهارماه بعداخرین ای وی اف به لطف خدا طبیعی باردارشد ...

فدات شم عزیزم انشالله خدا بچه هاتو حفظ کنه برات 

اگه جنین فریز داشتم واقعا فکرم اینقد درگیر نبود بذبختی همش چهارتا تخمک داشتم فکرم درگیره اینه نکنه ذخیره تخمدان من کمه و دکتر نگفته

فدات شم عزیزم انشالله خدا بچه هاتو حفظ کنه برات  اگه جنین فریز داشتم واقعا فکرم اینقد درگیر نب ...

نه بابابه این چیزانیست عروس عموم یه تخمک داشت همونم جنین شدوگرفت الان یه دخترنازداره من هرباربیست وپنج تا بیست وسه تاتخمک داشتم یه بارشانزده تاش جنین شدولی هیچی به هیچی فکرمنفی نکن عزیزم خدابخوادبده میده به هیچی کاری نداره الهی به حق حضرت رقیه معجزه ببینی  

بعد تخمک کشی کلن  چنتا جنین برات تشکیل شد؟؟؟

یه بار دیگه دوشنبه باید آزمایش بدم ببینم بتام بالا رفته یا نه؟؟شکمم ورمش،خیلی خوابیده هفته اول انتقال خیلی ورم داشتم

یه بار دیگه دوشنبه باید آزمایش بدم ببینم بتام بالا رفته یا نه؟؟شکمم ورمش،خیلی خوابیده هفته اول انتقا ...

اهاا بتا دادی منم وقتی انتقال دادم خیلی لاغر شده بودم  ولی من کلن منفی بودم  شما ک مثبت شدی

رویان همسرم ازواسپرم بود خودم تننبلی شدید ۸۰ میلیون

سلام عزیزم شما دردپریودی نداشتید هی احساس کنید میخوایدپریودبشید و خبری نیس 

میشه از علائم بعدازانتقالتون بگید ممنون