2777
2789
دختربودحتما؟؟؟ بتای دختربالاست

اره دختره😂😂کاش همون روز ازت میپرسیدم 

چون‌خیلی استرس دوقلویی رو‌داشتم،توشهر غریب تنهام اصن دوس نداشتم دوتاباشه

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
اره دختره😂😂کاش همون روز ازت میپرسیدم  چون‌خیلی استرس دوقلویی رو‌داشتم،توشهر غریب تنهام اصن د ...

عزززیزم آره دخترمعمولابی بی چک کمرنگه بتابالا پسربرعکسه منم باردارم خیییلی دلم میواددخترباشه برام دعاکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزززیزم آره دخترمعمولابی بی چک کمرنگه بتابالا پسربرعکسه منم باردارم خیییلی دلم میواددخترباشه برام دع ...

دقیقا بی بی‌چکم‌ کمرنگ بود و بتام بالا،،ایشالا عزیزم یه دختر تپلی ناز نصیبت بشه,😍❤️😍❤️

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
عزززیزم آره دخترمعمولابی بی چک کمرنگه بتابالا پسربرعکسه منم باردارم خیییلی دلم میواددخترباشه برام دع ...

من یک روز قبل موعد بیبی چک پررنگ و ۴ روز بعد موعد بتا ۴۶۲۰ از من چیه بچم؟؟؟؟

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
دقیقا بی بی‌چکم‌ کمرنگ بود و بتام بالا،،ایشالا عزیزم یه دختر تپلی ناز نصیبت بشه,😍❤️😍❤️

قربونت عزیزم ان شاالله اول همه نی نی هاسالم وصالح باشن من واسه خودم دکترشدم دیگه ازبس تواین راه بودم هفت سال ناباروری داشتم

دوقلونیست؟سونورفتی؟

هنوز نرفتم ماما گفت ۱۰ روز دیگه

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
قربونت عزیزم ان شاالله اول همه نی نی هاسالم وصالح باشن من واسه خودم دکترشدم دیگه ازبس تواین راه بودم ...

نی نی اولی توهم؟

قربونت عزیزم ان شاالله اول همه نی نی هاسالم وصالح باشن من واسه خودم دکترشدم دیگه ازبس تواین راه بودم ...

ایشالا گلم 😍❤️به امید خدا هرچی تو دلته همون برات بشه صحیح و‌سلامت 

احتمال داره باشه بهم خبربده

انشالله ، باشه حتما ، ولی ما اصلا تو فامیل دوقلو زایی نداریم

شما ای وی اف اولت باردار شدی عزیزم  من یه ماه پیش منفی شد همشم یه جنین داشتم باید دوباره اقدام کنم