2777
2789
عنوان

وای بدبخت شدم 😭😭😭

284 بازدید | 13 پست

بچه هااااا خط گوشی بابام دائمی هستش بعد من ازش استفاده می‌کردم فکر میکردم بسته داره بعد پیام هاش هم نمی اومد بعد چند روز نبودم سیصد هزار تومن قبض اومده براش😭 وای بفهمه بدبخت میشم چیکار کنمممم برای مکالمه اش هم خیلی کم اومده الان من اگه فقط برای مکالمه رو پرداخت کنم تا کی میتونم واسه پایان دوره رو پرداخت کنم بگید چیکار کنممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه دیره مورد عنایت قرار میگیری توسط پدر😑😂💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
واقعا میشه بگو تروخدا 🥺

اره گلی خودمم دائمی هسم گاهی وقتا قبضم خیلی زیاد میشه

ولی سر وقت تعیین شده پرداخت کن که پیام نره براش

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
تروخدا میشه بگی کدوم قسمت برمممم خواهش میکنم بگو 🥲

عزیزم همراه من نصب کن رو خط پدرت گزینه هاشو بخون دیگه عجبببببببببببببب

من ندارم همراه من گوشیم ایفن نصب نمیشه برام

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
تا حالا شده اشک و خنده ات قاطی بشه الان من دقیقا اینجوریم وقتی شنیدم اقساطی میشه پرداخت کرد🥲

یاد شیطنت های خودم افتادم برای همین خندم گرفت، نگران نباش عزیزم بالاخره ی جوری حلش میکنی

تا تو باشی شیطونی نکنی😜😁