2777
2789
عنوان

اخریش

83 بازدید | 10 پست

امروز میخوام همه حاجت برسیم هر جور شده!میخوام هر کی تا قبل از اذان مغرب زیارت عاشورا بخونیم هدیه کنیم به نوید صفری و اینجا اسم بذاریم بعد زیارت عاشورا اسامی تاپیکو بخونیم و شهید نوید صفریو به حسین قسمش بدیم واسطه بشه حاجت روامون کنه بچه ها نوید صفری رد خور نداره!فقط اسم بذارید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چله س؟ 

نه فقط امروزه اسمامونو میذاریم یدونه زیارت عاشورا میخونیم بعد زیارت عاشورا اسمارو یکی یکی میگی شهید نوید صفریو قسم میدیم به حسین که حاجت این اسامیو بده!دعا در حق هم میشه بعد این اقا امکان نداره اصلا حاجت نده 

سمیه  منم هستم

تا اذان مغرب بخون شهید نوید صفریو قسم بده به حسینش فعلا فقط اسم منه اگه بیشتر شد که یکی یکی اسامیو بگو اگر فقط من بودم بگو قسمت میدم به حسین صدف تا زمانی که گفته سروسامون بگیره مشکلاتش حل بشه و خوشبخت ترین بشه اگر نه بیشتر شدیم فقط اسامیو بگو و بگو حاجت بده!

حاجتت روا عزیزم

سمیه  منم هستم

زیارت عاشورا خونده شد

و دعا براتون خونده شد

اسمتونو اوردم گفتم به حق حسین یا شهید نوید صفری سمیه خانوم هر حاجتی داره بهش بده امبدوارم شماهم اسم منو اورده باشید و برای اومدن بخت خوب توی زندگیم دعا کرده باشید التماس دعا حاجتتون روا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز