ددندون مزیت هاش بهتره قطعا فرسودگی رو هم داره مهم علاقس
درسته ولی مثلا اگه بخوام برم دارو همون شهر خودم میارم(اصفهانم)بخوام برم پزشکی هم شهرهای اطراف که ۲ساعت با اصفهان فاصله دارن(مثل کاشان و شهرکرد )رو میارم.اما اگه بخوام برم دندون باید شهرهای دورترو بزنم🤔چون شهر کرد و کاشان نمیارم
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
من دارو و پزشکی شهر خودم میارم ولی دندون شهرهای دورتر نمدونم بخدا منم خیلی دودلم میدونی دارو ...
آره دارو خیلی خوبه.خب نمیتونی یه مدت کار کنی پول جمع کنی تا داروخونه بزنی؟البته میگن تو شهرهای بزرگ سخت مجوز داروخونه میدن.ولی همین که به عنوان مسئول فنی کار کنی و خودت داروخونه نزنی هم بازم درآمد خوبی داری.من دلیل این که زیاد به دارو فکر نمیکنم اینه که درسای پزشکی و دندون پزشکی رو بیشتر دوست دارم
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)