2777
2789
عنوان

رتبم ۱۲۴۵ شد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ددندون مزیت هاش بهتره قطعا فرسودگی رو هم داره  مهم علاقس

درسته ولی مثلا اگه بخوام برم دارو همون شهر خودم میارم(اصفهانم)بخوام برم پزشکی هم شهرهای اطراف که ۲ساعت با اصفهان فاصله دارن(مثل کاشان و شهرکرد )رو میارم.اما اگه بخوام برم دندون باید شهرهای دورترو بزنم🤔چون شهر کرد و کاشان نمیارم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
درسته ولی مثلا اگه بخوام برم دارو همون شهر خودم میارم(اصفهانم)بخوام برم پزشکی هم شهرهای اطراف که ۲سا ...

من دارو و پزشکی شهر خودم میارم ولی دندون شهرهای دورتر 

نمدونم بخدا منم خیلی دودلم

میدونی دارو خیلی خوبه کارش راحته تمیزه ولی میترسم نمتونم هزینه تاسیس داروخونه رو جور کنم

من دارو و پزشکی شهر خودم میارم ولی دندون شهرهای دورتر  نمدونم بخدا منم خیلی دودلم میدونی دارو ...

آره دارو خیلی خوبه.خب نمیتونی یه مدت کار کنی پول جمع کنی تا داروخونه بزنی؟البته میگن تو شهرهای بزرگ سخت مجوز داروخونه میدن.ولی همین که به عنوان مسئول فنی کار کنی و خودت داروخونه نزنی هم بازم درآمد خوبی داری.من دلیل این که زیاد به دارو فکر نمیکنم اینه که درسای پزشکی و دندون پزشکی رو بیشتر دوست دارم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

اول پزشکی بعد دندون 

داروسازی مجوز میخواد برای داروخانه کلی پول میخواد. 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
پزشکی میگن خیلی اشباع شده اگه بری باید حتمن تخصص بگیری

اره دیگه تخصص نیاز داری 

یا دندون با پزشکی 

بدون شک 

دلم میخواد بزنمت اگر این دو رشته رو یکیشو نری 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
اره دیگه تخصص نیاز داری  یا دندون با پزشکی  بدون شک  دلم میخواد بزنمت اگر این دو ر ...

😂😂دندون ک واقعا رشته خوبیه ولی خودم علاقه ندارم میترسم برم پشیمون شم . بین پزشکی و دارو خیلی دودلم 

پزشکی اخه انقدر طول تحصیلش زیادع عمرت تلف میشه🥴

دوستم دندون خونده

تخصصم گرفته

همش کلینیک کار میکرد

داداششو زن داداششم دندون خوندن و تخصص نگرفتن

الان میخوان یونیت و وسایل بخرن مطبی چیزی بزنن

خیلی پولشه

گیر کردن

اینم خیلی پول میخواد

اینارم براورد کن

😂😂دندون ک واقعا رشته خوبیه ولی خودم علاقه ندارم میترسم برم پشیمون شم . بین پزشکی و دارو خیلی دودلم ...

نگاه کن دوست عزیز 

منم اون موقع میگفتن فرهنگیان نرفتم میگفتم علاقه ندارم بعد لیسانس گرفتم دیدم کار نیست واسم فهمیدم علاقه کیلو چنده 

ولی خداروشکر آزمون دادم الان کارمند هستم 

همه میگن برو دندون حتما برو ازت خواهش میکنم😂♥️