2777
2789
عنوان

رتبم ۱۲۴۵ شد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام هزینش رو برآورد کنم

چه خوب 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
اره

من میانگین درصدام ۵۰ و ۶۰ میشه درصد بالام دارم مثلا ۸۰ و ۱۰۰ درصدم دارم

اما ترارام پایین میشه بابتش استرس میگیرم

اوکیه به نظرت؟

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

درصدات ک خوبه چجوری ترازت میاد پایین

نمیدونم چرا واقعا

البته من دوتا از درسامو بخاطر اینکه کلاس میرم نمیزنم اما بازم ترازای تک درسم در حد ۵۸۰۰ و ایناست

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

طبق چیزی که توی اطرافیان دیدم و اینا..ب نظرم دارو عالیه...پزشکی ک همش دردسره ۷سال بخون تازه میشی عمومی ....بعدش کلی دردسر واسه تخصص ...اون زمانم ک کارورزی های سنگین یهو ۷۲ساعت نان استاپ شیفتی ....باید تمام سختی هاشو سبک سنگین کنی ...درنهایت تصمیم اخرو بگیر .

❤🥰
نمدونم چون با درصد ۸۰ واقعا باید تراز ۶ ب بالا بده مگر اینکه آسون باشه برا همه اون درس و میانگین ددص ...

این درسام ۶۰۰۰ و خورده ای هست

اما درسای دیگه که ۵۰ و ۶۰ زدم پایینه

این وضعیت خوبه به نظرتون؟

منم رتبه ام تقریبا مثل خودته.قبل از نتایج میگفتم فقط پزشکی ولی الان بین هر سه مرددم.راستش ترجیحم دندونه اما به خاطر استهلاک بدنیش میترسم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)