2777
2789
عنوان

خواب عجیب من🙂

157 بازدید | 12 پست

حدود یه سال پیش توی خواب ی عبارت عربی دیدم که انگار میگف اینو باید تو مشکلاتم بخونم و تکرارش کنم وقنی بیدار شدم از ایه توکلت حسبی الله و لااله الا الله اش رو یادم بود و منم دیگه زیاد بهش توجه نکردم

یکی دو روز بعد تو گوشی نمیدونم کجا بود توی اینستا یا گوگل یا جای دیگه اتفاقی این ایه رو دیدم حسبی الله لا اله ال الله علبه توکلت و هو رب العرش العظیم🙂 گفتم شاید این همون ایه اس که تو خواب دیدم و بهتر باشه تکرارش کنم

ولی انقد ایمانم سست شده نمیتونم جدی بگیرم یه مدتم زیاد تکرارش کردم ولی خب اون اتفاقی که میخاستم نیوفتاد

حق دارین اگه باور نکنین چون خودمم بعضی وقتا میگم شاید خوابم الکی بود

یه بار دیگه هم خواب دیدم ازم دزدی شده و زنگ زدم پلیس صب بیدار شدم به خواهرم گفتم و خندیدیم ظهر همون روز ماشینمو دزد زد و یه سری وسایل برد و زنگ زدم پلیس 

نظرتون چیه تجربه اینطوری داشتین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر منم پیش اومده چنین خوابی ببینه 

مثلا خواب دیده که مادربزرگش بهش گفته زیرت آل یس بخون واسه حاجت روایی 

ایشون هم خونده و نتیجه دیده

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

تو دوران بارداریم من سر اسم پسرم خیلی مردد بودم نمیدونستم چی بزارم خرکی ی اسمی میگفت.یه شب خواب دیدم یه صدایی از توی اسمون مدام تکرار میکرد ابوالفضل ابوالفضل🥹 منم ابوالفضل گذاشتم با اینکه اصلا جز اسمایی نبود ک انتخاب کرده بودم

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

بنظرمن که جدی بگیرشوهرمن خواب میبینه یه چیزی میوفته روماشینش توجه نمیکنه وصدقه نمیده ظهرهمون روزتصاد ...

گفتی صدقه.  من مامانم خواب مادر حضرت عباس رو دیده بود. گفته بود همیشه صدقه بده. 

یبارم خواب دیدم یکی از همکارای شوهرم ک اصلا تابحال ندیده بودمش فقط ب اسم شنیده بودم تصادف کرده و ماشینش اتیش گرفته.چند روز بعد خبر اومد برادرزادش تصادف کرده و فوت شده🖤

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

من تومدرسه بایه دختری چن سال پیش همکلاسی بودم زیادصمیمی هم نبودیم یه روزصبح که اومدم مدرسه یه گوشه نشسته بودصدام زدرفتم.پیشش گفت خاب دیدم عروسی میکنی لباس عروس پوشیدی خوشحالی ولی هیشکی رودعوت نکردی نکنه داری ازدواج میکنی یادت نره منودعوت کنیافرداش عقدکردم هیشکی هم نبود