bahare8_zendegiii مدیر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 396 عنوان کیک تولد | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 18 پست دوستانی ک بلدن لطفا نظر بدناسفنج کیک تولد رو ک درست میکنم سرش و وسطاش میپزه کامل ولی تهش خیلی خمیر میشه و نپخته اسایراد کار از کجاس بنظرتون 1402/05/27 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fbz عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 1565 چطور دریت میکنی دستورت چیه ؟ من دستور خاصی هم ندارم ولی چندوقته کیکام خوب میشه خودم تعجب میکنم چون هردفعه یچیزی روکم وزیادمیکنم مثلامقدار روغن وبکینگ پودرم متغیره، فردام تولد پسرمه میخوام بپزمراستی زعفرون خ کیک روخوش طعم میکنه و بو تخم مرغ نمیگیره اصلا
mamyektajoni عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 3616 من دستور خاصی هم ندارم ولی چندوقته کیکام خوب میشه خودم تعجب میکنم چون هردفعه یچیزی روکم وزیادمیکنم م ... میشه دستور کیک زعفرونی یا وانیلی بدی ۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
fbz عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 1565 میشه دستور کیک زعفرونی یا وانیلی بدی عزیزم من همه مواد کیک ساده رومیزنم فقط یه سوم فنجون زعفرون دم کرده وغلیظ با کمی گلاب بهش میزنم خ خوشمزه میشه
mamyektajoni عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 3616 عزیزم من همه مواد کیک ساده رومیزنم فقط یه سوم فنجون زعفرون دم کرده وغلیظ با کمی گلاب بهش میزنم خ خوش ... مرسی ۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂