2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسایی که تجربه دارن میشه کمکم کنین واقعا قصدم جدیه واسه خوندن

عزیزم قبول میشی مطمئن باش تگ بخونی

قلم چی ثبت نام کن

کلاسای مختلفو برو اگ انلاین میری راجب هراستادی تحقیق کن قشنگ مثلا ریاضی استاد سادات خوبه 

مشاورا هم مثلا سارااحمدی خوبه و اگ میخوای پیجتو بده چن تا پیج مشاوره بفرستم برات عزیزم

کلا با حرفت ناامیدم کردی 

من نگفتم نمی‌تونی عزیزم

گفتم شما می‌خوای دوباره یکسال وقت بذاری و درس بخونی برای قبولی احتمالی و درسته که احتمال قبول شدن هست

اما اگر همین وقت یکساله رو بذاری روی هنری که بهش علاقه داری نتیجه‌اش قطعیه

اما اگر تنها علاقه‌ات همین تحصیلات هست پس از تلاش کردن براش دست نکش و مطمئن باش هیچ تلاشی بی نتیجه نمی‌مونه...

من نگفتم نمی‌تونی عزیزم گفتم شما می‌خوای دوباره یکسال وقت بذاری و درس بخونی برای قبولی احتمالی و در ...

میدونم منظورت چیه ولی الان هرچی بهم بگن زود ناراحت میشم ببخشید دست خودم نیست 😔از وقتی نتایج رو دیدم همش میگم کاشکی اصلا تو این دنیا نبودم کلی از زحمات پدر و مادرم رو به باد دادم. 

من نگفتم نمی‌تونی عزیزم گفتم شما می‌خوای دوباره یکسال وقت بذاری و درس بخونی برای قبولی احتمالی و در ...

درس خوندن رو دوست دادم انگاری دیگ برام ی عادت همشگی شده اگ ی چند روز نخونم انگار ی چیزی رو گم کردم یا انگار ی کار مهمی دارم که انجامش ندادم

واقعا ذاتت مشخصه

بله و سطح شعور شما هم از دید تک بعدی‌تون مشخصه که فرق ناامید کردن و نصیحت کردن رو نمی‌فهمید که اگر می‌خواستید بفهمید بقیه‌ی پست هایی که توی همین تاپیک گذاشتم رو هم می‌دید