2777
2789
عنوان

مامانای پسر دار کمکم کنین

128 بازدید | 14 پست

خانما بچم دوسالو نیمه شبا پوشکش میکنم بعد پوشکشو میخوام عوض کنم ببخشید میبنم آلت تناسیلیش بلند شده و به سمت راست هست یعنی انحراف داره لطفا کمکم کنین😔😔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقت ادرار کردن جیشش تیزه؟ 

جیشش بریده بریده نیست؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یعنی یکم یکم بیاد؟

اره یکم بیاد یهو نیاد بازم بیاد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مگه نباید انحراف داشته باشه؟

نه باید صاف باشه 

یادم نیست دقت نکردم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نه اونجوری نیس

خب پس خدا رو شکر چیزی نیست نترس

ابجی میشه عکسشو بزارم ببینی

نه بابا تعلیقمون می‌کنند ببرش دکتر من ک دکتر نیستم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز