2777
2789
عنوان

خط چشم ماژیکی

548 بازدید | 5 پست

تقریبا  چند وقت استفاده میکنید تموم میشه؟من هر خط چشمی میگیرم یا کم رنگه یا زود تمام میشه نمی‌دونم من بد استفاده میکنم یا اینا مشکل دارن

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

منم هرچی استفاده کردم همشون بعد سه ساعت پاک میشن نمیدونم چ مارکی بگیرم مای داشتم از این هولگرامی و پری درایی ها و گوزنیا و یه مارک دیگه هم بود همشون بدرد نخور

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱ ساله دارم

چه مارکی؟ کامل پر رنگه؟

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

چندتا از بهترین خط چشم ها

خط چشم ماژیکی گلدن رز به دلیل استفاده از مواد کاملا طبیعی، از کیفیتی بالایی برخوردار بوده و هیچ حساسیتی برای چشم ایجاد نمی کند. کار با این خط چشم بسیار آسان است، و خطی روان و صاف پشت چشم شما می کشد.

خط چشم مویی هندیان سفید با نوک بسیار نازک و ظریف، بسیار نرم و روان است و ماندگاری بسیار خوبی دارد. از دیگر ویژگی های این محصول، ضد تعریق بودنش است که اصلا نمی ریزد و برای آرایش روزمره و میکاپ مهمانی مناسب است.

خط چشم مایع و ماژیکی کاریته مدل SUPER BLACK دارای سری ماژیکی است. این محصول بدون ایجاد هیچ حساسیت، می تواند خط چشم جذاب و ماتی را طراحی کند.

خط چشم مویی پاریس PARIS دارای مواد کراتین و ویتامین E است که از ایجاد چین و چروک روی پلک چشم ممانعت می کند. ویتامین E موجود در این خط چشم، خاصیت ضدالتهابی دارد و برای هر نوع پوست و چشمی مناسب است. افراد دارای چشم حساس، به راحتی می توانند از آن استفاده کنند.

خط چشم مویی هدی موجی رنگی با نوک بسیار نازک و ظریف، بسیار نرم و روان است و ماندگاری بسیار خوبی دارد. از دیگر ویژگی های این محصول، ضد تعریق بودنش است که اصلا نمی ریزد و برای آرایش روزمره و میکاپ مهمانی مناسب است.

خرید لوازم بهداشتی و آرایشی با قیمت ارزان از فروشگاه آنلاین فیوشا