2777
2789
عنوان

مرد رفیق باز

126 بازدید | 12 پست

من الان چهارساله ازدواج کردم الان دوساله درگیر دوستی همسرم با یه مرد واقعا خلافکار و بی خانواده هستم هرچی تلاش میکنم تا رفاقتشون تموم بشه فایده نداره انگار هرچی جلوشو میگیرم بدتر میشه همه آدمای اطرافش اومدن بهم میگن جلو شوهرت بگیر این شوهرت ساده هستش این آدم داره فریبش میده نمیدونم دیگه چیکار کنم میترسم شوهرمو از راه به در ببره انگار طلسمش کرده این پسره لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم

هر کی میخوای باش ، رو مخ من نباش

ببین تو باید اهمیت ندی میدونم سخته ولی کاری از دستت بر نمیاد این یه مدته و بالاخره به اتفاقی میوفته که همسرت متوجه اشتباهش میشهه

هرچی بیشتر فوکوس کنی رو این قضیه بیشتر خوره مغزت میشه ن تنها کاری نمیکنی بلکه همسرت از خودت دور میکنی و به سمت اون سوق میدی

ببین تو باید اهمیت ندی میدونم سخته ولی کاری از دستت بر نمیاد این یه مدته و بالاخره به اتفاقی میوفته ...

من کاری با دوستای دیگه اش ندارم آدمای دیگه ای که میشناسم پسرهای خوبین ولی این میدونم معتاده و شیشه میکشه دیروز یکی از دوستاش اومد بهم گفت و واقعا نگران همسرمه هرکار که بگی کردم ولی باز بدتر شده از استرس و نگرانی از دیروز حالم بده و درد قلبم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاری با دوستای دیگه اش ندارم آدمای دیگه ای که میشناسم پسرهای خوبین ولی این میدونم معتاده و شیشه م ...

حالتو میفهمم کاملاااا درک میکنم که نگرانشی اما این تجربه خودم بود که بهت گفتم

رهاش کن و به خدا بسپااار

هیچ چیز لذت بخش تر از رها کردن نیست اگه موهبتشو درک کنی

تنها وظیفه تو عشق و محبتی که نسبت به همسرت باید داشته باشی اونو از خودت دور نکن

حالتو میفهمم کاملاااا درک میکنم که نگرانشی اما این تجربه خودم بود که بهت گفتم رهاش کن و به خدا بسپا ...

باورت میشه از دیروز از نگرانی زیاد قلبم و دلم درد گرفته اینقد گریه کردم به این پسره دوستش گفتم از همسرم فاصله بگیر بیشتر لج کرده کاری کرده که همسرم از من و حتی رفیقای خوبش هم دور شده اصلا انگار چشم و گوشش کر شده میدونم این نشسته پاش که بدبختش کنه میترسم بیخیال بشم و اونوقت دیر شده باشه آخه شوهرم واقعا ساده هستش هرکسی هرچی میگه باور میکنه و اصلا به هیچکس نمیتونه نه بگه

باورت میشه از دیروز از نگرانی زیاد قلبم و دلم درد گرفته اینقد گریه کردم به این پسره دوستش گفتم از هم ...

میفهممت اما تا الان چکاری از دستت بر اومده؟

میتونی با این افراد مشورت کنی یه جلسه ای هست به اسم انجمن نارانان (رایگانه) همیشه ام عین یه دوست تجربه هاشونو در اختیارت میزارن و به ادامش میرسی..

نری ضرر کردی

میفهممت اما تا الان چکاری از دستت بر اومده؟ میتونی با این افراد مشورت کنی یه جلسه ای هست به اسم انج ...

چجوری میتونم به این انجمن دسترسی داشته باشم؟

چجوری میتونم به این انجمن دسترسی داشته باشم؟

اگر تو شهر زندگی میکنی که هست اما روستا و اینا نه...

تو گوگل سرچ کن انجمن نارانان شهر فلان (شهر خودت) بعد ادرس و شماره تماسش هست

میری تو جلسات شرکت میکنی اونجا از هر فرد باتجربه ای که خوشت اومد شمارشو میگیری میتونی تو طول روز باهاش تماس بگیری راهنماییت میکنه حالت خوب میشه...

اگر تو شهر زندگی میکنی که هست اما روستا و اینا نه... تو گوگل سرچ کن انجمن نارانان شهر فلان (شهر خود ...

خیلی ممنون از راهنماییت گلم باشه حتما من هرکاری باشه برای زندگیم میکنم 

خواهش میکنم خوشحال میشم تجربه مو در اختیار بقیه بزارم😊💚 منو خانوادمم قبلا درگیر همچین چیزی بودیم

همسرت بود؟درست شد یعنی دوست و رفیق هاشو کنار گذاشت؟