2777
2789
عنوان

تنفر از مرغ😭

1009 بازدید | 37 پست

یجوری از مرغ بدم‌میاد موقع دیدنش انگار بم فوش ناموسی میدن دیشب رفتیم یه دور پارک بزنیم همه مرغ کباب میکردن بخدا شالم رو دهنم بود همشم اوق میزدم چه بلاییه اخه این کسی مث من بوده؟؟

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تووحاملگیم اره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

تو این ایام

که

حامله‌ای

طبیعیه.

نگران نباش.

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚

عزیزم طبیعیه منم وقتی باردار بودم اینطوری میشدم از بوی مرغ از خود مرغ از بوی پیاز داغ بدم میومد در حالی که قبلش عاشق بوی پیاز داغ بودم ماه های آخر خوب شدم

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

مرغ ک خوشمزه ست . عالیییییی . منم قبل بارداریم هفته ای سه بار باید مرغ ب شکلای مختلف می‌خوردم . باردار ک شدم تا 5ماه لب نزدم . اوق میزدم از بوش و دیدنش. الان بهتر شدم . ولی هنوز نسبت ب گوشت همونجورم . میخورم بالا میارم 😩

اگه بارداری طبیعیه

اگه نیستی که خیلی فیس وافاده میای خانم محترم

مرغ به این بدبحتی

به این نازی

به این جیگری

به این خوشتیپی

به این خوشمزگی😒😐🚶‍♀️🕳

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂