2777
2789
عنوان

رتبه برترا

137 بازدید | 10 پست

رتبه ها کنکور اومد میخام پشت کنکور بمونم ی خواهش ازتون داشتم میشه لطفا اونایی ک رتبتون خوب شده بگید چطور میخوندبن راهنماییم کنید 

🥺🥺لطفا چون نمیخام اشتباهه کنم اینبار 

من سال ۹۷ کنکور دادم خب؟

روزی ۱۴ ساعت درس میخوندم، یچیز بهت میگم اگه واقعا برای هدفت تلاش میکنی، نباید در روز زیر ۱۴ ساعت درس بخونی چون موفق نخواهی شد.

کسیکه از کلاس دهم تست زده با روزی ۱۰ ساعت هم مشکلی براش پیش نمیاد

ان شاءالله موفق باشی

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال ۹۷ کنکور دادم خب؟ روزی ۱۴ ساعت درس میخوندم، یچیز بهت میگم اگه واقعا برای هدفت تلاش میکنی، نب ...

بنظرتون هرچقدر عمقی بخونم میتونم ت کنکور جواب بدم؟؟؟ 

الان ک میخام شروع کنم از روزی 4 ساعت خوبه؟؟؟ 

بنظرتون هرچقدر عمقی بخونم میتونم ت کنکور جواب بدم؟؟؟  الان ک میخام شروع کنم از روزی 4 ساعت ...

نگاه عزیزم، با توجه به روند جدید کنکور ک هممون داریم می‌بینیم

سوالای مفهومی زیاد شده همشون هم از دل کتاب درومده. پس باید درس رو مفهومی بخونی.

مثال میزنم، اگه زیست رو حفظ کرده باشی قطعاً نتیجه مطلوبی نمی‌گیری. 

اولین روز ۴ ساعت باشه مشکلی نیست ب شرطی که روز به روز تایم مطالعه ات رو نیم ساعت بیشتر کنی

نگاه عزیزم، با توجه به روند جدید کنکور ک هممون داریم می‌بینیم سوالای مفهومی زیاد شده همشون هم از دل ...

ببخشید اینفد ازتون سوال میپرسم 

چطور باید خوبو مفهومی بخونم؟؟؟ 

ببخشید اینفد ازتون سوال میپرسم  چطور باید خوبو مفهومی بخونم؟؟؟

خواهش میکنم. باید زیاد است بزنی تا کلی نکته از تست ها یاد بگیری.( این برای زیست صدق میکنه )

شیمی رو باید بیشترین تمرکزت روی متن کتاب باشه جوری که هر متنی رو ۱۵ بار خونده باشی و حفظ ت شده باشه، گرچه استوکیومتری هم مهم هست اما این یکی دو سال دارن سوالای آسون ازش میدن ک تایم حل کردنشون هم کمتر باشه

برای ریاضی و فیزیک هم فقط تست تست تست

اونقدی است زده باشی ک همه ی سوالای تستی رو نمونش و دیده باشی و رندوم برات تکرار شه

خواهش میکنم. باید زیاد است بزنی تا کلی نکته از تست ها یاد بگیری.( این برای زیست صدق میکنه ) شیمی رو ...

مرسی عزیزدلم ب ی منبع کفایت کنم تستا همونو بزنم یا دو منبعی باشم؟؟؟ 

مرسی عزیزدلم ب ی منبع کفایت کنم تستا همونو بزنم یا دو منبعی باشم؟؟؟ 

قربونت فدات 😘😍بنظر من یه منبع خوب انتخاب کن با توجه به سطحت همونو بزن,هرکدوم از تستا روهم ۵&۶ بار کار کن تا کاملا مسلط شی

قربونت فدات 😘😍بنظر من یه منبع خوب انتخاب کن با توجه به سطحت همونو بزن,هرکدوم از تستا روهم ۵&۶ ...

مرسیی عزیزدلم 😍😍

ی سوال من کنکور هنر شرکت کردم 6 هزار خورده ای شدم بنظرتون انتخاب رشته کنم همزمان برا کنکور تحذبیم بخونم؟؟؟