2821
2789

از نظر من بله یه دهه باهم فرق دارن 

الان ببین دهه هفتادیا با هشتادیا چقدر فرق دارن 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ده سال اختلاف سنی دارم با شوهرم خیلی هم خوبیم و صمیمی 

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
درست میگی... 

خواستگاره ؟؟؟ اگه خواستگاریه ببین طرز فکراتون بهم میخوره یا نه 

ممکنه یکی تقریبا هم سن و سال خودت باشه ولی افکارش باهاتون نخونه ، ممکنه یکیم ده سال فاصله باشه ولی فکرش به روز باشه و بهتون بخوره

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
خواستگاره ؟؟؟ اگه خواستگاریه ببین طرز فکراتون بهم میخوره یا نه  ممکنه یکی تقریبا هم سن و سال خ ...

اره خواستگاره... مامان بابام که از همین الان واسش جونم میدن پسر خوبیم هست ولی سنش... 

اره خواستگاره... مامان بابام که از همین الان واسش جونم میدن پسر خوبیم هست ولی سنش... 

ببین وقتی انقدر اختلاف سنی دارین خوبیش اینه هم با تجربه و پخته است هم شرایط زندگیش تا حد زیادی اوکی هست

تو ببین مشکلت با اختلاف سنی تو چیه؟ این خوبیهاشم ببین بعد تصمیم بگیر

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
ببین وقتی انقدر اختلاف سنی دارین خوبیش اینه هم با تجربه و پخته است هم شرایط زندگیش تا حد زیادی اوکی ...

همینه دیگه اون جوونی کرده الان دیگه ذوق قبلا رو نداره من بدبختم... 

فرصت آشنایی بده بهش 

ممکنه یکی هم سن و سال خودتون باشه ولی دهن بین و بددهن و تنوع طلب یا هزارتا مشکل جدی دیگه داشته ولی یکی سنش یکم بیشتر باشه این مشکلاتو نداشته باشه آدم پخته ای هم باشه بتونه شرایط زندگی رو هندل کنه سریع نزنه زیرش 

ولی کم سن ممکنه زود جا بزنه که چرا ازدواج کردم برام زود بود 

ببین چجور آدمیه فقط بخاطر سن رد نکن ❤️