2777
2789

دوستان من باکسی ۳ ساله تو رابطه ام هیچوقت حرف از آینده نزده هیچوقت ۳۴ سالشه بعد من ۲۰ سالمه خیلی دوسش دارم خیلی بعد اونشب برداشت به من گفت خانوادم اصرار دارن ازدواج کن هی کیس معرفی میکنن دیگه سنم زیاد شده باید زن بگیرم گفت البته معلوم نیست ۳ سال دیگه یا یک ماه دیگه زن بگیرم بعد من فرداش بهش گفتم تو میخوای زن بگیری من میرم بعد گفت هنوز که من زن نگرفتم هروقت زنگ گرفتم بعد جدا میشیم بعد گفت عزیزم به تهش فکر نکن بیخیال بابا الانو بچسب 

بعد من دیشب زنگش زدم باز جدی حرف بزنم بهش گفتم بیا جدا شیم بعد به من گفت چقدر تو پیله ای من هنوز که نرفتم زن بگیرم حالا فعلا باش بعد ماه دوم پیش اولین رابطمون بود بعد چند سال بهم گفت قول میدم رابطه اصلا نخوام فقط فعلا نرو 

بعد من بهش گفتم چه کاریه امشب باهم کات نکنیم تو که قصد ازدواج با من نداری ۳ سال دیگه هم مثلا باهم باشیم میشه ۶ سال اون موقه هم باید باهم کات کنیم هر چی زودتر بهتر بعد گفت مثل اینه تو بگی من آخر سر که میمرم پس بیام خودکشی کنم فردا دیگا یا مثلا تو که میدونی غذا بخوری تهش میری دستشویی پس چرا غذا میخوری بعد گفت جواب اینارو تونستی بدی بعد بیا حرف بزن توروخدا خواهشا بگین الان زنگش بزنم اینارو گفت چی بگمممممممم توروخدا یک جواب قطعی بگین 

توروخدااااابگین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا دوس داری باهاش ازدواج کن؟؟؟

۱۴ سال اختلاف سنی😑😑🙄🙄

ظاهرا هم که نمیخوادت

والا تو عقل نداری دختر

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅

استارتر رابطه داشتی؟!؟

زودتر کات کن باهاش با این سنش مشخصه قصدش چیه 

می‌ره یکی دیگه رو میگیره تو میمونی و دل شکسته 

همین الان کم کم پاس ببر از زندگیت 

جوابش نده 

عوضیه

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

بدون هیچ جوابی بلاکش کن بره این ازون هفت خطای عالمه یه دله به تمام معنا. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

ایشون قصدش ازدواج نیس. شما کلآ کات کن اگ شمارو بخواد اقدام میکنه یا کلآ میره 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بگو چ ربطی داره وقتی تو قرار نیس رابطت با من جدی بشه چرا باید وقت تلف کنم جدامیشم ذهنمو ازاد میکنم و انشاالله کیس بهتر و اینده دارتری رو میارم تو زندگیم ب امید تو نمیشینم تا ....راست شه زن بگیری و منو ول کنی.واقعا میگم کسی ک ۳سال باهات بود و بازم بعنوان دوست نگاهت کرد و تصمیمی براجدی شدن نداشت ظلم در حق خودته موندن کنارش

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی