2777
2789
عنوان

شوهرم

235 بازدید | 14 پست

ام دی اف کاره هنوز به صورت کامل برا خودش جدا نشده 

هرجا میره یا بیمه درست نمیکنن و نمیسازه باهاشون 

من استرس دارم میگه برا خودم میخام جدا بشم 

برا خودش بخاد جدا بشع هر روز ک کار نداره اونوفت میره پیش دوستاش ی موقع 

کمک کنیذ 

مستقل شدن خیلی خوبه 

بچه که نیست شما بخای کنترلش کنی نره پیش دوستاش 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره که باید جدا بشه.اکه آشنا داره و شناخته شده است و تجربه کافی داره خوبه جدا بشه .

بعد پول اجاره مغازه داره یا نمی‌خواد ؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اخه ن کارکاه داره ن وانت

الان‌مشکل دوستاشن؟یا کارگاه ؟ یا وانت؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بالاخره که باید جدا بشه.اکه آشنا داره و شناخته شده است و تجربه کافی داره خوبه جدا بشه . بعد پول اجا ...

ن فقط ابزار داره میگه برش و اینارا میدم کارگاه انجام میدن پولشو‌میدم

ن فقط ابزار داره میگه برش و اینارا میدم کارگاه انجام میدن پولشو‌میدم

اره ما هم کابینتامون‌و دادیم به کسی که اینطوری کار میکرد .سرشم خیلی شلوغه .ولی تو شمال هست .اینجا ساختو ساز چون زیاده کار هم زیاده .

باید نگاه کنی ببینی چقدر دوستو آشنا دارید و میتونید تبلیغ کنید.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
فامیل داریم اما خیرشون نمیزسع

اینطوری سخته .تبلیغات باید زیاد کنید .بیکاری توش زیاده