2777
2789
عنوان

گیر دادن بچه به سوئیچ

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میشه ی دوره  ای داره صبوری  کن 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
میپرسه ازشون چیکار کردن من که واقعا دیونه شدم کم آوردم همش گریه میکنم از دستش

آره انقدر پر چونس ماشالله 

عزیزم خوب بچس منم یه مدت این طوری بودم با پسرم انقدر اذیت یا بهونه گیری  می کرد منم میشستم گاهی گریه می کردم ولی یه مدته خوب می شه اگه مشغولش گنی بازی کنی خلاصه هر کاری که انرژیش تخلیه بشه دیگه بهت گیر نمی ده 

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
ازاون دسته کلید پلاستیکی هابخر

نمیخاد داره همونایی خودمون دستمون میگیریم میخاد کلا عاشق ماشین هم هست با بالش ماشین درست میکنه باز رفتیم براش ماشین شارژی گرفتیم توش بشینه بازی کنه 

پسر من دقیقا همینجوری بود دوستان درست میگن دوره داره و میگذره 

فقط یه نکته

اگه هر چیزی رو خواست و بهش نه گفتی قاطع باش و اگه گریه کرد بازم بهش نده یه مدت سخت میگذره ولی به مرور میفهمه که با گریه به جایی نمیرسه بعدش یه جوری سرگرمش کن که گریه نکنه (اگه قراره کوتاه بیای همون اول بهش بده و نه نگو)

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

دختر من یازده ماهش هست هرجا کلید ببینه جیغ می زنه، کاور گوشی همه رو در میاره😐برام آبرو واعصاب نذاشته، باباش براش چند تا کاور خریده باهیچ کدوم بازی نمی کنه، هرکی دهنش بجنبه، جیغ می زنه وخوراکی میخواد، روانی شدم، فکر نکنم جز تحمل راهکاری داشته باشه

پسر من دقیقا همینجوری بود دوستان درست میگن دوره داره و میگذره  فقط یه نکته اگه هر چیزی رو خوا ...

دعا کنین پسر منم خوب بشه بگذره زود چون غریب هم هستم کسی کمکم نیست 

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.

https://kidiba.ir?questionId=7p5e4v4zu5

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.