2777
2789
عنوان

فکر طلاق😭😭

525 بازدید | 10 پست

مامان بابام همین یه دخترو دارن کلی امید و آرزو داشتن وقتی عقد کردم بعدشم بهترین جهیزیه رو خریدن برام ولی خانواده بیشعورش از کاه کوه میسازن و گفتن دخترتونو نخواستیم حتی یه ماه گذشته حاضر نمیشن باما روبرو شن حرفای آخرو بزنیم خودشونو قایم کردن  شوهرمم که انگار ن انگار ۶ ماهه بامن رفته و اومده منو پرت کرد از زندگیش بیزون 

همه هم میگن خودت درخواست طلاق نده چون میگن دختره اهل زندگی نبود صبر کن خودشون تصمیم بگیرن ولی خستههخخ شدم چقدر صبر کنم😭😭😭😭😭

بیچاره مامان بابام خودم بدرک

خداوندا شبم را روز گردان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا برو درخواست طلاق بده نذار با بچه برگردی نذار وقتی رفتی زیر ی سقف هرروز بگی کاش همون موقع طلاق گرفته بودم بخدا ک این روزا هیشکی چش دیدن خوشبختی کسیو نداره، فکر نکن اونایی ک میگن طلاق نگیر خوشبخیتو میخوان 

عاقل باش مردی ک الان ولت کرده چطور میخوای بهش تکیه کنی ی عمر مگه زندگی الکیه داغون میشی! لطفا با پذز و مادرت صحبت کن و این لکه ننگو پاک کن از زندگیت 

چقدر مردا بد شدن،میان زن میگیرن،بعدش خوشی میزنه زیر دلشون میگن نمیخام برو طلاق بگیر،آخه عوضی مگه مجبورت کردن بیای دختر مردمو بگیری بدبخت کنی،همشون بی مسئولیت و هرزه شدن.طلاق بگیر بابا،مردی که از الان ادا دربیاره،وای به حال بعدش،بعدا افسوس این روزا رو میخوری،ای کاش همون موقع طلاق میگرفتم،حیف عمر آدم که به پای مردای بی لیاقت از بین بره.

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

هیچ‌ اختلافی بدون دلیل نمیشه .اصولا هم توی اختلاف ها دوطرف مقصرن  فقط درصد تقصیر متفاوت ..

با دعا و نذر هیچ مشکلی حل نمیشه . باید دو طرف بلد باشن  کوتاه بیان .اینطور که پستهای قبلی مشخص  هیچکدام از دوتا خانواده کوتاه آمدن دوست ندارن . 

اشاره کردید ما دوتا خانواده مذهبی هستیم. سر تبریک عید مشکل ایجاد شده . حرفم تلخ اما حقیقت . نه خانواده شما نه نامزدتون مذهبی نیستید . خانواده مذهبی  توی هر کاری پیش قدم میشه نه گلایه کنه . با وجود مشکل دوران عقد و غرور دوتا خانواده شما تا مطمین نشدید میتونید در مقابل هم گذشت کنید سر زندگی نرید بهتره

با 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
میشه برام دعا کنی جوونیم داره میره با صبر کردن

وکیل خوب بگیر 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

مث من که چیکار کردم و چقد جهاز بردم شوهر اشغالم فقط یه دست مبل داشت وقتی جهازمو پس گرفتم همه میگفتن چیکار کردی چقد بردی. چقد ما خوب بودیم حتی عروسی نگرفتم سکه وطلا خودشون گفتن و آخرش مث سگ هار شدن . فقط میدمشون دست خدا

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠