2777
2789
مبارکت باشه عزیززززززم....انشاالله بری آزمایش و تائیده بگیری...خدا دلتو شاد کنه و حاملگی آسونی داشته ...

دعا میکنم خدا بهتون نینی بده. نی نی قشنگه‌ولی من نمی‌خوام.دو تا نینی دارم الان

دعا میکنم خدا بهتون نینی بده. نی نی قشنگه‌ولی من نمی‌خوام.دو تا نینی دارم الان

خدا حفظشون کنه...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم  البته نینی نیستن زیاد یکی ۴ ساله یکی دو ساله .جفتشم خودم خواستم.ولی این یکی ناخواس ...

ای جانم استارترگناه داره  سقط نکن باورکن سه تابچه زیادنیست دکترعزیزی هست روانشناسه میگفت خوش به حال خانواده هایی که سه تایابیشترفرزنددارن بعددلیلش هم توضیح میده فاصله بچه هات هم خوبه باهم بزرگ میشن

اقدام نیستم بارداری با وجود جلوگیری و پلی کیستیک و عفونت  می‌خوام سقط کنم

واااای نه نکن اینکار رو عواقب بدی داره..

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

به حرف کسی گوش نکن عزیزم کاری ک به نظر خودت درسته انجام بده

اگ واقعا بچه نمیخوای و می بینی تولن بزرگ کردنشو نداری به دنیاش نیاری خیلی بهتره تا اینکه به ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دنیابیاد و اذیت بشه

جنین زیر سه ماه هنوز روح در بدنش دمیده نشده و سقط کردنش گناهی نداره