2777
2789
عنوان

مامانا کمک کنید

8 بازدید | 10 پست
سلام پسرم صبح ک بیدار شد یکم سرفه میکنه و انگار بینیش گرفته تو رو خدا بگید چیکار کنم خوب شه ک سرماخوردگی نگیره کارم ب دکتر بکشه اخه دارو نمیخوره بالا میاره
عین پسرمن...قطره سدیم کلرایدبریز بینیش خوب بپوشونش
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
چندوقتشه عزیزم
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترپسر من گفت وقتی دماغش گرفته باشه هم سرفه میکنه چون خوب نمیتونه نفس بکشه نگران نباش عزیرم ایشالا هیچیش نمیشه
دختر منم صبحا که بیدار میشه نمدونم چرا سرفه میکنهههههههه

🌱 کارآفرین حوزه کسب و کارهای خانگی هستم 🌱 اینجا هستم برای رسالتی که دارم ، تغییر زندگی ها ❤️ تو پای به راه در نه و هیچ مپرس خود راه بگویدت که چون باید رفت.. 🇮🇷میان دشمن و وطن ننگ بر آنکه شک کند...

دکترپسرمن فقط سدیم کلرایدبراش تحویز کرد پسرمنم دقیقا مثل نینی شما بود.تنش سالم باشه
اگه علایم دیگه مثل ابریزش بینی وعطسه داشته باشه اونموقع حتما ببرش دکتر عزیزم ولی سرفش بخاطر کیپ شدن بینیشه اگه قطره بریزی خوب میشه نگران نباش