2777
2789
عنوان

اونایی که بچه دوم به بعد بودن

111 بازدید | 14 پست

😅 با استفاده از وسایل به جا مانده از بچه اولی مشکلی نداشتید؟

من الان هر چی میخوام بگیرم میگم جنس خوب بخرم بعدا دومی استفاده کنه...

لباس بیرونی و کاپشن و کیف مدرسه و .... آخه با این هر روز گرونی هم ظلمه بخواد جور دیگه باشه

سوالم اینه حستون چی بود؟ اصن مهم بود؟

به هر حال به موقع ش واسه خودشم می‌خریم ولی برای یه شهر جنوبی که در کل دوماه در سال کاپشن نیاز هست مثلا این مورد رو دیگه جدا براش نمیگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا این وضعیت رو دوست نداشتم. تازه چون اولی پسر بود خیلی کم پیش میومد وسایلش رو به من بدن. الآن که بچه دارم هیییچ کدوم از وسایلش رو نگه نمیدارم و حتی کالسکه و تخت کنار مادر و هر چیزی که واسه بچه باشه رد میکنم بره. ما که واقعا دیگه بچه نمیخوایم اما اگر هم روزی به هر دلیلی بچه ی دوم داشته باشیم هر چیزی نیاز باشه دوباره تهیه میکنیم

خانواده های ایرانی اینجورین که  بچه اول گوشی میخره  گوشیش میرسه به بچه دوم  گوشی ب ...

من خونه پدری م اینجوری بود که من و داداشم‌گوشی میخریدیم کهنه هامون می‌رسید به مامان و بابام

خب شاید دومی جنسیتش متفاوت باشه

بعدم بچه تا بزرگ شه مگه چند تا کاپشن میخواد ؟ که نخریدنش باعث صرفه جویی شه

خودتون می دونید ولی من راستش اینکارو نمی پسندم 

برا بچه دومم به اندازه بچه اول باید ارزش و احترام قائل شد

من بچه دوم بودم 

اما قبل من داداشم بود که ۷ سال بزرگتر بود

لباس اینا گاهی میرسید بهم😂با اینکه پسرانه بود 

گاهی هم از دخترخاله هام که ۱۳ سال بزرگترن یا حتی خالم که سی چهل سال از من بزرگتره حتی گاهی لباس بچگی مامانم رو بهم میدادن بپوشم😂😂

تا یه جایی قبول میکردم اما اونا ذوق میکردن لباس بچگیشون تن من رو اما من خجالت میکشیدم

(البته نمیدونستم لباس دیگرانه مامانبزرگم میداد بهم)

دیگه هیچی از هیچکس رو قبول نمیکنم متنفرم از لباسای مردم

هرچی خودم خریدم رو میپوشم

سلام کاربر گرامی، در زمان ما بزور اون کاپشن رو تنمون می کردند و اگر قبول نمی کردیم، چهار پاره استخوان پشت دست 

کوبیده می شد تو صورتمون و اما الان با اون زمان فرق خواهد کرد، بهتر  با خودشون در مورد شرایط موجود و مشکلات صحبت کرده و آنها را مجاب به پذیرش این شرایط کنید، در غیر اینصورت چنین تصمیمات را به آنها تحمیل نکنید زیرا در دراز مدت تبعات منفی زیادی را به همراه خواهد داشت، موفق باشید 

موردی نداره.البته تا سه چهار سالگی.بعدش دیگه میفهمه و ایراد میگیره.ضمنا اگه هر دوتا از یه جنس باشن میتونی این کار رو انجام بدی.برای ما دهه شصتی ها که مهم نبود مثلا من دوچرخه ی داداشم بهم رسیده بود باهاش مشکلی نداشتم اما لباس و اسباب بازی واینا نه ،چون مال اون پسرونه بود برای من استفاده نکردن.یه چندتایی هم کتاب قصه و نوار کاست قصه ازش به من رسیده بود😂😂