2777
2789
عنوان

چکار کنم با این مادر شوهر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 32 پست

عزیزم ما سه تا جاری هستیم جاری اول سه سال با خانواده شوهرم زندگی کرد دومی پنج سال منم هفت سال 

خانواده شوهر شما رو نمیدونم ولی خانواده شوهر من فووووق العاده آدمای پرتوقع و متاسفانه زبون نیش داری دارن 

جاری اولم که بسسیااااااار خانم متشخص و با وقاریه و اتفاقا فامیل شون هم هست  چنان توی سه سال زندگیش با خانواده شوهر عذاب دید که الان بیست سال گذشته با اینکه احترامشونو نگه میداره ولی هنوز سالی دوبار بزور بیاد دیدن شون 

من تا پنج سال اول عذاب کشیدم تا اینکه یاد بگیرم از خودم دفاع کنم 

و اما جاری دومیم،هرکی میگفت بالای چشمت ابروعه  چشمشو میبست و دهنشو وا می‌کرد و با جیغ و داد همه رو میشست و عین رخت پهن می‌کرد یک ثانیه بعد جوری رفتار می‌کرد انگار هیچ اتفاقی نمیفته 

هرچیزی اعم از طلا لباس وسایل خونه لازم داشت خون خانواده شوهر و می‌کرد توی قوطی که چقدر بی عرضه این بی لیاقتین نفهمین الید بلید تا بدست نمیورد ول کن نبود 

توی پنج سال خواهر شوهرام که بسیااارررر دخالت کن بودن جرعت نداشتن یه نهار بیان خونه پدرشون از بس عروس نق میزد 

همه هم از ترس اینکه باهاش مواجه بشن میکفتن بهترین عروسمون فلانیه😐خانمه 😐بفکر زندگیشه 😐خونه مونو سروسامون داده 

وقتی خانواده شوهرم گوش شوهرشو پر میکردن و شوهرش میرفت سر بختش میگفت وااااا عزیزززم چیزی نشده که منو خونواده ت مثل دخترشونم خواهرات ابجیمن از دل هم درمیاریم

ولی بدور از چشم شوهرش خانواده شوهر و جروجر می‌کرد 😐

شام که شوهرش میومد خونه میکفت به کل خونواده شوهر چنان احترام میزاشت که شوهرش ذررررره ای شک نمیکرد چند ساعت قبل طوفان بوده 

البتکه خیییلی خانم خوبی و کدبانویی تا بحال ما باهم مشکلی نداشتیم ولی در کل بخاطر عاقل کردن قوم شوهر عاااشقشمممم

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

یه عالمه متن نوشتم ولی خلاصه کلام اینه 

شما بخاطر مشکل شوهرت اونجایی و معلومکه موندنتون موقتیه

الانم چون بارداری بخاطر هورمونات احساسی تر شدی 

و مشکلات از نظرت صد برابر بزرگ‌تره 

بنطرم حوصله کن 

مطمین باش قصد مادرشوهرت بد نبوده 

ایشالا که بزودی میرید خونه خودتون 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عالمه متن نوشتم ولی خلاصه کلام اینه  شما بخاطر مشکل شوهرت اونجایی و معلومکه موندنتون موقتیه ...

عزیزم چه جاری زرنگی داری 

ولی متاسفانه من نمیتونم اینجور سیاست داشته باشم زیاد حرف نمیزنم 

اره دقیقا تو دوران بارداری خیلی حساس تر شدم 

شاید کلا یکی دو سال اینجا بمونم بعدش میریم ،ممنون عزیزم ❤️😘😘😘