2777
2789
عنوان

وسواس فکری

123 بازدید | 8 پست

بره یه عکس کل روز داشتم عکس میگرفتم به دلم نمیشنست همش ایراد عمم اینا یه شهر دیگن عکسای تولدمو میخوان بفرستم میترسم زشت شده باشم و ....چیکار کنم اخر کلافه شدم

من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم
توصیه میکنم اصلا خودت عکسا رو نفرست بده خواهری دوستی کسی با گوشیت بفرسته اصلا هم نبین چی فرستاد&nb ...

ممنون اینکارو کردم بعضی وقتام خودمو مجبور کردم عکسو بفرستم ولی مثلا دوماه بعد یادم میاد چی فرستاده شده و عکس اونوقتو میبینم کمونده سرمو بکوبم تو دیوار خسته شدم بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الناز تروخدا خودتو دوست داشته باش در هر حالتی  و به جزئیات هم توجه نکن

بزرگترین اشتباهم اینه که خودمو با بقیه مقایسه میکنم.همش میگم وای اون چقد دماغش خوش فرمه ولی واسه من قوز داره روزی بیش از حد به زیبایی فکر میکنم که فلان و علان عیبو دارم بنظرتون برم پیش روانشناس؟

بزرگترین اشتباهم اینه که خودمو با بقیه مقایسه میکنم.همش میگم وای اون چقد دماغش خوش فرمه ولی واسه من ...

برو حتما بی تاثیر نیست

تقصیر ما نیست چون انقد همه عملی شدن و فضای مجازی و اجتماع داره به سمت مصنوعی شدن میره که صورت و اندام نچرال یه زن عجیب و زشت محسوب میشه 

من یه زمانی انقد از خودم متنفر بودم که حس میکردم هیچکی بیشتر از من ازم متنفر نیست

خیلی بده دشمن اصلی خودت باشی

الان به یه درجه ای رسیدم که خودمو پذیرفتم و زیبایی هامو میبینم

برو حتما بی تاثیر نیست تقصیر ما نیست چون انقد همه عملی شدن و فضای مجازی و اجتماع داره به سمت مصنوعی ...

میشه بگین چیکار کردین خوب شدین؟درک میکنم من الان خودم دارم عذاب میکشم

میشه بگین چیکار کردین خوب شدین؟درک میکنم من الان خودم دارم عذاب میکشم

تراپی و مشاوره رفتم

سنم کم بود و بخاطر مشکلات و روحیه ضعیفم اینجوری شده بودم وگرنه الان که فکر میکنم من هیچ ضعفی نداشتم که ازش رنج ببرم

تراپی و مشاوره رفتم سنم کم بود و بخاطر مشکلات و روحیه ضعیفم اینجوری شده بودم وگرنه الان که فکر میکن ...

پس حتما باید برم