2777
2789
عنوان

مثانه

222 بازدید | 10 پست

سلام من ۱۵ سالمه و مثانه بیش فعال دارم بعد دشتشویی خیلی اذیت میشم هی تکرار میکنم تا دو ساعت مدام دشتشویی میکنم ممنون میشم کمکم کنید لطفا ازتون خواهش میکنم هیچکس درکم نمیکنه حتی مامانم هی دعوام میکنه منم که گریه میکنم بیشتر هی بعد دشتشویی اذیت میشم

میفهمم چی میگی واقعا . من خودم هم درگیرشم و افسرده شدم دیگه از زندگیم خسته شدم . ولی خب با بعضی کارها تونستم یکم کنترلش کنم . جواب بده تا شاید تونستم کمکت کنم .بعد از تخلیه باز هم دوباره احساس دستشویی دارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم چی میگی واقعا . من خودم هم درگیرشم و افسرده شدم دیگه از زندگیم خسته شدم . ولی خب با بعضی کاره ...

ببخشید من چند روز نی نی سایت برام باز نمیشد بله متاسفانه فقط بعد تخلیه دشتشویی دارم خیلی خسته شدم دیگه بعد دشتشویی اصلا نمیتونم کنترل کنم خودمو متاسفانه هیچکسم درکم نمیکنه ممنون میشم کمکم کنید

میفهمم چی میگی واقعا . من خودم هم درگیرشم و افسرده شدم دیگه از زندگیم خسته شدم . ولی خب با بعضی کاره ...

میشه اگر. اشکالی نداره درخواست دوستی بدم باهم صحبت کنیم واقعا فکر کنم تنها کسی که میشه باهاش حرف زد که منو درک کنه شما باشی چون متاسفانه هردومون داریم این عذاب رو میکشیم شاید بتونیم به هم کمک کنیم 

ببخشید من چند روز نی نی سایت برام باز نمیشد بله متاسفانه فقط بعد تخلیه دشتشویی دارم خیلی خسته شدم دی ...

بزار همینجا برات میگم . من خودم یک سال تمام با این بیماری سر و کله زدم و هی هودمو سرزنش میکردم میگفتم اشکالی نداره و خوب میشه و... ولی هیچ تغییری نمیکردم و شاید بدتر میشدم . میدونی دلیلش چی بود ؟ استرس و فشار روحی روانی 

یعنی اصلی ترین دلیلش این بود . کلی قرص اعصاب هوردم ولی تاثیری نداشت . آخرش رفتم پیش دکتر طب سنتی گفت تا میتونی باید از خوردن سردیجات دوری کنی و بیشتر گرمیجات بخوری تا وقتی که خوب میشی . شب ها حتما حتما قبل از اینکه بخوابی روی مثانه رو با روغن سیاهدانه و کلا روغن های گرم ماساژ بده و به نایلون بزار روش که تا صبح جذب بشه و بعد با یه چیزی دور کمرت رو ببند تا گرم بمونه تا صبح . من حدود ۵ .۶ ماه اینکارارو انجام دادم الان نزدیک ۸۰ددرصد بهترم ولی با استرس زیاد و فشار روانی دوباره شروع میشه .مطمئن باش خوب میشی تا ۲ .۳ هفته اگه انجام بدی اینارو .  خیلی دوست داشتم کمکت کنم چون من این درد رو تجربه کردم و میتونم بگم بدترین روزای عمرم بوده و همش افسردگی داشتم . امیدوارم که خوب بشی 

میفهمم چه حسی داری از تمام عالم و آدم خسته شدی و دیگه هیچی برات مهم نیست  و اصلا دوست نداری زندگی کنی . ولی اینو بدون همش از اعصابه . استرس و دعوا و خیلی چیزای دیگه . باید ریلکس باشی

میشه اگر. اشکالی نداره درخواست دوستی بدم باهم صحبت کنیم واقعا فکر کنم تنها کسی که میشه باهاش حرف زد ...

سلام منم چند ساله درگیر این بیماریم شما راه حلی پیدا کردید برای این مشکل ؟