2789
عنوان

۷فروردین ۱۴۰۵😐🤣

2738 بازدید | 11 پست

ماه‌خونین، هیپنوتیزم، قتل عام، 😐😂

قرار بود واکسن کرونا مارو زامبی کنه دیگه نه؟

قرار بود سال ۹۹ شهاب سنگ بخوره به زمین به فنا بریم نه؟

یه جوری تو اینستا پرشده انگار چخبره😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هه چی فکر کردی من زامبیم الان شهاب سنگه هم تو کلم گیر کرده ۵ فروردین ۱۴۰۵ هم قراره زامبی هارو لشکری ببرم یه جا باهم بندری بزنیم😁🍅

سوسن پرور دات کام🥳🤍 یه فروردینی دارای تایپ شخصیتی ENFP هستم🥺😂🤍 احساسی ام و میانگرا به عقاید بقیه کاری ندارم ؛ تا به عقایدم کاری نداشته باشن😛🤍 یه انسان کاملا معمولی هستم و منم مثل بقیه دارای عیب و نقص هستم🫂💛 یه شکمو و فیلم باز هستم🤗🤭💚 معتقدم باید همیشه با بقیه فرق داشت و خاص بود🥸🍅🤍

ماه سرخ امکان داره بشه ولی اینکه مردم روانی بشن چرتی بیش نیست میخوان دلهره به جون مردم بزن چند تا روانی بیکار و علاف تا ۳ سال تقریبا همه یادشون رفته ولی خیلی ها هستن

از استرس مغز شون تا مدت ها درگیره به حرف های فضای مجازی اگه می خواستیم باور کنیم تا الان زامبی بودیم و شهاب سنگ ها کله هامونو ۴ تا کرده بودن.😁🍅

سوسن پرور دات کام🥳🤍 یه فروردینی دارای تایپ شخصیتی ENFP هستم🥺😂🤍 احساسی ام و میانگرا به عقاید بقیه کاری ندارم ؛ تا به عقایدم کاری نداشته باشن😛🤍 یه انسان کاملا معمولی هستم و منم مثل بقیه دارای عیب و نقص هستم🫂💛 یه شکمو و فیلم باز هستم🤗🤭💚 معتقدم باید همیشه با بقیه فرق داشت و خاص بود🥸🍅🤍
۷ فروردین جانم😂

هه مگه خبر نداری ۲ روز پیشوازه؟؟🤣💔

آمادگی می دیم بهشون