emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 عنوان کاکتوس 69 بازدید | 5 پست خانومایی که اهل باغچه و گیاهکاری انما ی کاکتوس بزرگ داشتیم بعد از بغلش کاکتوسای کوچولو رشد کرده بودیکیش افتاده بود پشتش و ی کوچولو ریشه زده به اندازه یه موی ابرو😂بعد اونو گذاشتم توی ی گلدوناما همیشه میفته از خاک باید چیکارش کنم؟ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش 1402/05/27 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97091 قشنگ نصف گلدون با خاک کاکتوس یا همون شن شسته پر کن بعد بذارش وسط با خاک دورشون قشنگ و خوشگل سفت کن هر وقت خاک خشک شد کامل آب بده تا کم کم ریشه بزنه و خودشو بگیره از کود های فسفر بالا هم میتونی برا تقویت ریشه زنی استفاده کنی #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 قشنگ نصف گلدون با خاک کاکتوس یا همون شن شسته پر کن بعد بذارش وسط با خاک دورشون قشنگ و ... خیلی ممنونم که کامل توضیح دادیدفقط یسوال من الان فقز اون ریشه کوچولو رو میزارم تو خاک منظورتون اینه که خود گیاه هم توی خاک باید باشه؟ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97091 خیلی ممنونم که کامل توضیح دادید فقط یسوال من الان فقز اون ریشه کوچولو رو میزارم تو خاک منظورتون این ... گلم ریشه باید کامل زیر خاک باشه حالا ته کاکتوس هم زیر خاک بذار که سفت بشه گلم عزیزمخواهش میکنم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 گلم ریشه باید کامل زیر خاک باشه حالا ته کاکتوس هم زیر خاک بذار که سفت بشه گلم ع ... 💙💙اها باشه من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97091 💙💙اها باشه فدات گلمعزیزم❤❤❤❤❤❤😘💜💖😍🥰💞🌺🌺💞❤🤩🤩💜🌹🌷💘🥀💘😍💖💖💘🥀💞❤💖🌷🥰🥰😘💞💙💖🤭😍💙🥰😘 #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم