2789
عنوان

وقتی به کسی...

115 بازدید | 13 پست

وقتی به کسی حسی داری ولی نمیخوای داشته باشی، و مرتب مجبوری اونو ببینی و هربار بعد از دیدنش خودت رو مرتب سرزنش میکنی که چرا باز نتونستم خودمو کنترل کنم؟؟ چرا انقد تابلو سرخوش شدم؟؟ چرا هر حرفی که زدم حواسم به واکنش اون بود فقط؟ چرا انقد غیرقابل کنترلم دربرابر اون؟؟ نکنه فلانی فهمیده باشه چیزی، دربارم چی فکر میکنه حالا ؟؟ فلانی و فلانی و فلانی؟؟ وای چرا جلوشون اینجوری تابلو رفتار کردم...

چیکار باید کرد؟ میدونم دوری جوابه...ولی وقتی نمیشه و دعوت میشم چیکار باید کرد؟

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

راهکارهای فقط اینه اون طرف ی کار کنه ک از چشمت بیوفته برای من این خیلی خوب ج داد

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشخوار فکری دادی مثل خودمی فقط تو هاد تری🤝🏻

خیلی...همش به رفتارای خودم و اون فکر میکنم

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
راهکارهای فقط اینه اون طرف ی کار کنه ک از چشمت بیوفته برای من این خیلی خوب ج داد

هیچی از چشمم نمیندازتش، یه شهر دیگه زندگی میکنه،شب قبل از اینکه بیاد من خوابشو میبینم، اصلا هرررشب بی اراده خوابشو میبینم...از دست خودم خسته شدم

هیچی از چشمم نمیندازتش، یه شهر دیگه زندگی میکنه،شب قبل از اینکه بیاد من خوابشو میبینم، اصلا هرررشب ب ...

منم همین فکر و میکردم ولی با ی نگاه خیرش ب ی دختر دیگه در حالی ک ادعای پاکی عالم داره اااییینننقققدددرررر ازش بدم اومد ک خدا میدونه

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

منم همین فکر و میکردم ولی با ی نگاه خیرش ب ی دختر دیگه در حالی ک ادعای پاکی عالم داره اااییینننقققدد ...

آرزوم اینه ازدواج کنه

عاشق شدی دیگ نمیشه کاریش کرد

یجوری ناخودآگاهه..نمیدونم چ کوفتیه..انقدررر خوابشو میبینم ک دهنم باز مونده

بابا عاشق شدی دیگه چرا نمیخوای قبول کنی 😐😜

دنبال جنجال نیستم، فقط همینقد بهت بگم که نمیشه! و من نخواستم! نمیدونم چرا روحم رو ولی اون کنترل میکنه