2777
2789

سلام به خانمای عزیز

اگه اهل استفاده از روش های گیاهی برای درمان انواع کیست تخمدان و رحم هستید یه سر به سایت " لاوندا " بزنید. داخل گوگل " لاوندا " رو سرچ کنید و وارد " فروشگاه داروهای گیاهی و طب سنتی لاوندا " بشید. محصولات گیاهیشون عالیه. به خصوص پک بانوان که برای درمان انواع کیست هاست. 

مشاوره رایگان طب سنتی هم دارن. 

توصیه میکنم هیچ کس با داروی گیاهی به جنگ این کیستها نره که خیلی خطریه

کاش که بر پایه و اساس علمی دلیل می آوردید که چرا کسی سمت داروهای گیاهی نره. استفاده از روش های درمانی گیاهی به نسبت روش های شیمیایی  بسیار توصیه می شه. چرا که این داروها علاوه بر ارگانیک بودن عوارضی را به همراه ندارن. در اکثر موارد پزشک به دلیل کیست تخمدان و رحم و فیبروم عمل  جراحی رو برای بیمار تشخیص میده. این روش باید آخرین راه بعد از امتحان روش های کم هزینه تر و بدون عوارض باشه. و چه روشی بهتر سلامت تر مقرون به صرفه تر و علی الخصوص کارآمد تر از طب سنتی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان