2777
2789
عنوان

💩توی زن بودن😡

322 بازدید | 26 پست

استخر، مسافرت، دریا بعضی وقتا نمیتوی با جمع بری چون پریودی باید وایسی نگاه کنی

قولنین که ضدتن

یه سفر مجردی درست حسابی اگه خانواده روشنفکر نداشتع باشی نمیتونی بری

۸شب باید خونع باشی

اصن زن بودن خیلی سخته😪😪😪

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

💩

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

زن بودنم رو دوست دارم⁦❤️⁩⁦🕊️⁩

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

حتی موقعی که نامزد میکنی هم قوانین چندین برابر شدید تر میشه 

منم خیلی دلگیرم از این قضیه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

واقع بین باش زیادم خوش بحال مردا نیست بار زندگی زن بچه هم خیلی سنگینه

همینکه پردردن ولی نباید گریه کنن ,

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

حالا اونایی هم که این محدودیت ها رو ندارن جایی رو فتح نکردن. ۷ روز استخر نمیری ، کلا ممنوع که نیست عوضش ۲۳ رپز میتونی بری . کارهاتم تا ۸ شب انجام بده ، هب. خاصی تو شب نبست که بخوای بخاطرش اینجوری بگی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃