2777
2789

به درد نمی خوره نرو

برو درمانی اول

بعد پیراپزشکی

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

من مهر 89 رشتم بهداشت مدارس بود اما بعد از یک ماه به رشته مربی کودک و بعد از دو سال از صفر به رشته روانشناسی تغییر رشته دادم امانمی دونم سوال تون چی هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مهر 89 رشتم بهداشت مدارس بود اما بعد از یک ماه به رشته مربی کودک و بعد از دو سال از صفر به رشته ر ...

راجب بازارکار و درامدش میخوام بدونم؟

میشه کار پیدا کرد یا نه؟

رتبم نمیرسه بعد علاقه‌ایی‌هم نارم به پیراها ادم پشت کنکور موندنم نیستم 

به هر حال به درد نمی خوره 

الکی وقت و هزینه صرف می کنی اخر سر هم بیکار و پشیمون!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
به نظرت برم معماری‌داخلی یا روانشناسی بهتر از این رشتس؟؟

اره روانشناسی حداقل تو مرکز مشاوره ها می تونی بری سرکار

الانم که همه دیونه شدن 😂

معماری اطلاع ندارم 

دیوونه شدن ولی پول به روانشناس نمیدن😂😂💔

یکی دو جلسه رو میدن! 

اممنونم از کمکت😅 شما خودتون چی میخونید؟؟

اقتصاد بهداشت 

ارشدم

بیکارم

راجب بازارکار و درامدش میخوام بدونم؟ میشه کار پیدا کرد یا نه؟

اون موقع که من رفتم این رشته گفتند بعدش می تونیم در ادامه بهداشت عمومی بخونیم و وارد خانه های بهداشت و بهداری ها بشیم و من چون پارتی داشتم رفتم این رشته اما خب قسمت نبود و مسیرم عوض شد عاقبت سمت روانشناسی 

و الان رو نمی دونم همون قانون هست یا خیر 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اون موقع که من رفتم این رشته گفتند بعدش می تونیم در ادامه بهداشت عمومی بخونیم و وارد خانه های بهداشت ...

از رشته روانشناسی راضی هستی؟؟

کجاها با این رشته میشه مشغول به کار شد؟؟الان شما توی همین رشته‌ شاغلید؟