2777
2789
عنوان

تولدم مبارک💔🙂

133 بازدید | 35 پست

وارد ۱۵ شدم و همیشه شب تولدم خیلی خیلی خوشحال بودم.💔

ولی امسال اصلا خوشحال نیستم جوری خدا دلم و شکسته که...

تنها چیزی ک خوشحالم میکنه چ به عنوان کادو یا هرچی... درست شدن مشکلمه🥲

خدایا بازم شکرت بابت اینهمه مشکل هایی ک بهم دادی و تاقت شو ندارم

خدایا نزار آیندم تباه بشه شاید حق با معلم مونه شاید میگی ضعیف نیستم اینهمه مشکلات و مریضی های روحی و جسمی بهم دادی با اینکه به خودکشی و اینا فکر کردم ولی دلم نیومد دوست نداشتم چون هنوز دوست دارم زندگی کنم..‌.

بهترین کادو میدونی برام چیه خدایا اینه که اون چیزی که تو دلمه رو بهم بدی تولدم مبارک🥲💔

1402/5/27

برام دعا کنین اگه دعایی چیزی سوره ای میدونین ک ممکنه مشکلم حل بشه بهم بگید🥲

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکست عشقی‌؟تولدت مبارک بیخیال غصهههه 😂منم داداشم اعصابمو خورد کرده نشستم گریه کردم الانم دارم میخند ...

نه بابا من از شانسا نداشتم همیشه سینگل بودم البته هیچ وقت تو زندگیم شانس نداشتم

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

عزیز دلم چون مردادی هستی باید خوشحال باشی 😜

چون خودم مردادی ام گفتما 😎🤗🙃 خودشیفته ام خودتونبد 😋😜

خلاصه تولدت خیلی خیلی مبارک هم ماهی عزیز 💕💕🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🍿🍿🎂🎂🎂🎂

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تولدت مبارک ی روزی بیاد ارزوهات برات تجربه بشن

راستشو بخوای دیگه به هیچ چی اعتقاد ندارم... امیدوارم حالت بهتر بشه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

تولدت مبارک دختر گل دفتر خاطرات خودم تو سن و سال تو که بودم رو‌میخونم میبینم خیلی از الانه تو ناامید تر بودم اما از اینجا از ۱۵سال بعد بهت میگم اشتباه میکردم توان و تحملم رو انرژیم رو باید نگه میداشتم واسه آینده ‌مشکلات بزرگ‌تر قطعا میدونم مشکلت کوچیک نیست که اینجا مطرح کردی اما تو زندگی هممون این روزا به شکل های مختلف داعم رو دوره تکراره پس قوی باش و در کنارش کمی بیخیال باش آسون نیست اما سعیت رو بکن الان قوی بشی بعدها راحت تر زندگی میکنی

تولدت مبارک ی روزی بیاد ارزوهات برات تجربه بشن راستشو بخوای دیگه به هیچ چی اعتقاد ندارم... امیدوارم ...

مرسی عزیز دلمم🌱🤍 امیدوارم این روز ها حل بشع و وقتی بهش فکر میکنم بگم چقد اون روزا شیرین بودن

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧