2777
2789
عنوان

پسری که ...

462 بازدید | 42 پست

خانوم ها به نظرتون چطور ممکنه  پسری دختریه خیلی دوست داشته باشه‌.اما برای ازدواج وزندگی مشترک اونا نخاد

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

قطعا ممکنه.

تایپ شخصیتی همه که برای زندگی مشترک ساخته نشده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش ميگن هوس كه زود گذره

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
دوستداشتنش هورمونیه ن دلی

نه نیسته

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

واسه ازدواج کس دیگ ای رو میخواد

یا کلا نمیخواد ازدواج کنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
قطعا ممکنه. تایپ شخصیتی همه که برای زندگی مشترک ساخته نشده

خیلی عجیبه 

واسه ازدواج کس دیگ ای رو میخواد یا کلا نمیخواد ازدواج کنه

کلن نمیخاد ازدواج کنه

استقلال نداره و برای ازدواج باید از مامان جونش اجازه بگیره

الان یک جورایی مجردی زندگی می کنه

خیلی عجیبه  

نه خیلی هم عجیب نیست. موضوع اینه که ازدواج تعهد و مسئولیت میاره ولی روابط آزاد اون بار سنگین رو روی دوش فرد نمی‌ذاره. هستن آدمایی که ترجیح میدن مسئولیت سنگینی روی دوششون نباشه.

یا اصلا یکی رو دوست داشته باشن ولی به خاطر مشکل روحی مثل نبود اعتماد به نفس یا حس ناکافی بودن اصلا سمت طرف نرن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تو از درون داری بهش نکاه میکنی اما من خودم مردم و ازبیرون دارم بهش نگاه میکنم مقاومت نکن در مقابل پذ ...

چه جالب به نام کاربری تون دقت نکردم

اگه به قول شما هورمونی بود تا این هشت سال باید خودشا نشون می داد