2821
2789
عنوان

یه نصیحت

94 بازدید | 7 پست

اول اینکه سعی کنید تو زندگی زیاد حرفاتونو بر پایه نظرات و حرفای دیگران بنا نکنید

چون نظرات آدما متفاوته ما اگه بخوایم به همه نظرات دیگران احترام بزاریم زندگیمون ثبات پیدا نمیکنه و مدام در حال تلاطمه چون هر لحظه داریم زندگیمونو با نظرات متفاوت دیگران آپدیت میکنیم

این تجربه ای بود که خود من بدستش اوردم

من عشقمو بخاطر حرف دیگران و بخاطر نظرات افراد همینجا از دستش دادم

نمی‌دونم شایدم کار درستی کردم اما بعضی وقتا پشیمون میشم 

و جالب اینجاست حتی وقتی که کات کردم خیلیا میگفتن نه تقصیر تو بود و تو اشتباه کردی در صورتی که وقتی باهاش بودم همه مسخرم میکردن و زدم میکردن ازش😔😔

من تو اینجا خیلی دیدم که میان در مورد نامزد ، شوهر ، و عشقشون از دیگران نظر میگیرن نمیگم کار اشتباهی میکنید اما سعی کنید تصمیم نهایی رو خودتون ، عقلتون و دلتون بگیره نه اینکه به نظرات دیگران توجه کنید چون اگه بخواید مثل من به نظرات دیگران توجه کنید همیشه پشیمونید چون نظرات و قضاوت ها متفاوته😔😔😔😔

خیییییلی حرفتونو درسته، اینجا هرکس برحسب زندگی و تجربه خودش نظر میده، فقط واسه دردودل کردن خوبه اینج ...

من شکست خوردم 

گفتم اینو به دیگران بگم مثل من نشن😔😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند وقت پیش یه بنده خدایی اومده بود میگفت به شوهرم گفتم برو برگه و خودکار بیار اسم و فامیل بازی کنیم شوهره گفت برو خودت بیار بعد سرسنگین شدن باهم، بعضیا اومدن نظر دادن این برات شوهر بشو نیست فقط طلاق، یعنی درایت حد هستن اینجا، اشتباه محضه بخوای به خاطر حرف یه سریا زندگیتو خراب کنی

چند وقت پیش یه بنده خدایی اومده بود میگفت به شوهرم گفتم برو برگه و خودکار بیار اسم و فامیل بازی کنیم ...

دقیقا

بعد جالب اینجاست بخاطر همون دلایلی که اینجا میگفتن باهاش کات کن و ادامه نده چند روز بعد کات کردنم اینجا میپرسیدن برای چی کات کردی و دلیلشو میگفتم همشون میگفتن خب این که نشد دلیل😔😔

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792