2777
2789
عنوان

شریک زندگی

437 بازدید | 14 پست

اگ شوهرتون از داشتنه شما خجالت بکشه در کنارش  چیکار میکنید؟؟؟

مثلا پیش یکی دیگ براش مهم نباشید  از وجودشما در کنارش خجالت بکشه طوری رفتار کنه ک خودتون از خودتون بدتون بیاد ک چرااا توی خونه خوبه  ولی بیرون از خونه یا پیش یکی  اینجوریه رفتارش      

میشه کمکم کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورمو متوجه نشدید     از بودنه من در کنارش خجالت میکشه ک مثلا چرا من زنشم  از ...

اها.چرا باهات ازدواج کرده  پس!؟اگه تازه اینجوری شده رفتارای شماست که اونو تو جمع معذب میکنه.ربطی به خودت رسیدن ،آرایش کردن نیستا فقط رفتارت جلوی همه ببین چه جوریه.

اها.چرا باهات ازدواج کرده  پس!؟اگه تازه اینجوری شده رفتارای شماست که اونو تو جمع معذب میکنه.ربط ...

من نمیگم ک کاملم  بخدا منم قبول دارم اگ اشتباهی کردم اگ رفتارم بد بوده    ولی این عذابم میده ک من خیلی ادمه بادرکی هستم   ولی این حتی حاضر نیس  ی بار فقط ی بار دستمو بگیره بگ اینم زنمه

من نمیگم ک کاملم  بخدا منم قبول دارم اگ اشتباهی کردم اگ رفتارم بد بوده    ولی این عذا ...

تو بگیر دستشو جلوی همه باهاش حرف بزن یکی باید این وسط غرورو خجالتشو زیر پابزاره.شیطونی کن تو جمع بخندشون ،ولی فعلا رو توجه کردن کار کن باهاش تا یاد بگیره. یاد نگرفته که زن به توجه نیاز داره.

تو بگیر دستشو جلوی همه باهاش حرف بزن یکی باید این وسط غرورو خجالتشو زیر پابزاره.شیطونی کن تو جمع بخن ...

۱۷ ساله متاهلم  تا الان فقط ی بار بیرون رفتیم برا گردش  من خودمو باهاش هم ساز کردم  چون نمیخام بینمون بخاطر بیرون رفتن یا خرجه اضافه بحث ب وجود بیاد ولی هی میگم برام ارزش بزار محتاجم ب محبتت  بقران محتاجشم ولی انگار ن انگار  حتی ربطه میکشه گاها ب هشت ماه ی بار