emellli مدیر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7974 عنوان به نظرتون؟؟!! | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست دیروز اتاقمو مرتب کردم کاملبعد کتابا و جزوه هامو گذاشتم یه گوشه نمیدونم چیکار کنم برای دانشگاهمواقعا بین این ۳ تا موندماینکه پشت کنکور بمونم یسالاینکه مهاجرت کنم (با در نظر گرفتن همه مزایا و معایب)اینکه برم یه رشته دیگه(به جز ۳ رشته تاپ تجربی) من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکرت بابت هرچیزی که آفریدی🤍<< 1402/05/26 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angel82 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23303 هنوز تصمیمم قطعی نیست بخاطر همین تا این حد تحقیق نکردم براش ببین بنظرم یه گپی با خانواده بزنآدم که اینجوری تصمیم نمیگیره کهبا یه تاپیک اخه؟ الان همه میگن بیا مهاجرت کنولی این شمایی که از داخل خانوادت و اوضاع خودت خبر داریرتبت چند شده مگه؟ پرستاری آزاد میاری برو آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7974 تحصیلی مهاجرت کنی؟ میدونی چقدررررررر هزینه داره؟ و رزومه خوبی باید داشته باشی؟ کمتر دانشگاه و کشوری ... با دیپلم برمآره میدونم هزینه ها بالا میشه ولی مدرک زبان داشته باشی راحت تره و کمترممنونم💙 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکرت بابت هرچیزی که آفریدی🤍<<
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7974 ببین بنظرم یه گپی با خانواده بزن آدم که اینجوری تصمیم نمیگیره که با یه تاپیک اخه؟ الان همه میگن بی ... درست میگینه آخه چرا با یه تاپیک😅میدونی گفتم شاید کسی شرایط مشابه من رو داشته قبلا۵۲ هزار شدمفکر نکنم بیارم من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکرت بابت هرچیزی که آفریدی🤍<<
angel82 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23303 با دیپلم برم آره میدونم هزینه ها بالا میشه ولی مدرک زبان داشته باشی راحت تره و کمتر ممنونم💙 با دیپلم یه دانشگاه خوب راحت سالی ۱ میلیارد و نیم باید بدیتهش رو دراوردم که میگمدانشگاه دولتی هزینش کمتره ولی بورسیه محدوده که اونم اغلب به خاورمیانه ای ها نمیدنبخصوص این یکی دوسال آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
angel82 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23303 درست میگی نه آخه چرا با یه تاپیک😅 میدونی گفتم شاید کسی شرایط مشابه من رو داشته قبلا ۵۲ هزار شدم ... میتونی روانشناسی آزاد بری مثلاکنکورم نمیخوادمنطقه چندی؟ ترازت چنده؟ آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7974 با دیپلم یه دانشگاه خوب راحت سالی ۱ میلیارد و نیم باید بدی تهش رو دراوردم که میگم دانشگاه دولتی هز ... هعی چی بگمبعد از روی که تاپیک زدم خیلی نگرانی کشیدمهنوز نمیدونم با خودم چند چندمشایدم گزینه ۱ و ۳ رو ترکیبی زدم😂 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکرت بابت هرچیزی که آفریدی🤍<<
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7974 میتونی روانشناسی آزاد بری مثلا کنکورم نمیخواد منطقه چندی؟ ترازت چنده؟ 36200 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکرت بابت هرچیزی که آفریدی🤍<<
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7974 میتونی روانشناسی آزاد بری مثلا کنکورم نمیخواد منطقه چندی؟ ترازت چنده؟ نمیدونم اصلا☹️شاید همچین کاری کردم من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکرت بابت هرچیزی که آفریدی🤍<<
angel82 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23303 3 6200 منطقه ۳ بودنت شاید کمک کنهمعدلت چند شد؟ آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7974 منطقه ۳ بودنت شاید کمک کنه معدلت چند شد؟ معدل کل ندارم هنوزولی تراز کنکور و معدلم نزدیک بهم بودن من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکرت بابت هرچیزی که آفریدی🤍<<