emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8003 عنوان به نظرتون؟؟!! 198 بازدید | 24 پست دیروز اتاقمو مرتب کردم کاملبعد کتابا و جزوه هامو گذاشتم یه گوشه نمیدونم چیکار کنم برای دانشگاهمواقعا بین این ۳ تا موندماینکه پشت کنکور بمونم یسالاینکه مهاجرت کنم (با در نظر گرفتن همه مزایا و معایب)اینکه برم یه رشته دیگه(به جز ۳ رشته تاپ تجربی) من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر 1402/05/26 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طبلتمککوپنمکدرلفعهن عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 13355 چجوری میخوای مهاجرت کنی؟ من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!
bbvvvb عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 794 مهاجرت کن بقیشم نمیدونم ارزومه برم گفتم تو برو به جا من .... اصلا هیچی از حرفاتم نفهمیدم
ملیناتا عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 1495 اگه هزینه شو داری که برو به نظرم نظر شما نشان دهنده شخصیت ، تفکر و تربیت خانوادگی شماست. 🙏🏻
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8003 چجوری میخوای مهاجرت کنی؟ دیگه اگه تصمیمش باشه راهش هست🥲تحصیلی من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8003 مهاجرت کن بقیشم نمیدونم ارزومه برم گفتم تو برو به جا من .... اصلا هیچی از حرفاتم نفهمیدم انشالله که به آرزوتون برسید من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8003 مهاجرت تحصیلی منظورته این بهتره آره دیگه تحصیلیگزینه دیگه ای ندارم من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8003 مهاجرت کن بقیشم نمیدونم ارزومه برم گفتم تو برو به جا من .... اصلا هیچی از حرفاتم نفهمیدم منظور حرفام اینطوری کهنمیدونم کتابامو اماده کنم برای پشت کنکور موندنیا جمع کنم و به فکر کار دیگه ای باشم من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر
ماهی_پرنده عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 7388 چه رشته ای میری واسه دانشگاه؟اصلا پشت نمونی هر کاری خواستی بکن اما پشت موندن خیلی سخته
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8003 چه رشته ای میری واسه دانشگاه؟ اصلا پشت نمونی هر کاری خواستی بکن اما پشت موندن خیلی سخته امسال اولین سال کنکورم بود دانشگاه هنوز نرفتم😊قبول دارم خودم دلم از اونجایی قرص نیست که هیچ ضمانتی نیست ک این وقت یساله نتیجه بده من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر
ماهی_پرنده عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 7388 امسال اولین سال کنکورم بود دانشگاه هنوز نرفتم😊 قبول دارم خودم دلم از اونجایی قرص نیست که هیچ ضمانت ... می دونم گل منظورم اینه بخوای بری دانشگاه چی میری اگر مهاجرت کنی میری کدوم کشور چی کار می خوای بکنی اونجا؟
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8003 می دونم گل منظورم اینه بخوای بری دانشگاه چی میری اگر مهاجرت کنی میری کدوم کشور چی کار می خوای ... هنوز تصمیمم قطعی نیست بخاطر همین تا این حد تحقیق نکردم براش من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر
angel82 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23302 تحصیلی مهاجرت کنی؟ میدونی چقدررررررر هزینه داره؟ و رزومه خوبی باید داشته باشی؟کمتر دانشگاه و کشوری تو مقطع لیسانس بورسیه میکنهو به نظرم منطقی نیست لیسانس بریاگر پول شو داری و مدرک زبان و معدلت بالاست و پذیرش بهت دادن برو ولی خب زیاد منطقی نیستیا گزینه اول یا سوم نظر منه آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊