2777
2789
عنوان

خواستگار

345 بازدید | 27 پست

اینجا همه تاپیک خواستگار گذاشتن 

اونوقت همینجا بمن میگن خواستگار کم شده ازدواج کم شده 

به من میگن غضه نخور خواستگار نداری 

پس اینا کین ک خواستگار دارن 

منم فقط واسه تماشا اومدم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیر دور بر من پر از ازدواجه اینجا پر از ازدواجه فقط به من میرسه میکن اوضاع اقتصادی فلان

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
منم ندارم  نه خواستگار  نه پیشنهاد دوستی

چن سالته؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

الان مثلا خواستگار الکی خوبه ؟ 

من هر هفته خواستگار دارم .با تحقیق هم راه میدیم ولی آخرش نامناسب درمیاد 

خواستگار یکدونه باشه ولی همون مرد زندگیت باشه 

وگرنه خواستگاری که جور نشه فقط باعث دعوا و تنش بین دو خانواده و پدر مادر خودته و در کنارش زحمت و خرج و تدارک و استرس بیهوده

الکی خودت رو عذاب نده بیشتر روانت رو هم بهم میریزی با فکر کردن بهش تا وقتی زمانش نرسه نمیشه، فقط با دعا کردن میتونی نزدیکش کنی و از خدا خوبش رو بخواهی

اینجا هم یه سایته پر از دروغ همه که راست نمیگن

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
تعداد اصلا مهم نیست، یکی باشه که بتونه یه همسر خوب بشه کفایت میکنه. 

خب همون ی دونه ام خبری ازش نیس

آدم نا انید میشه وقتی هیچکس نمیاد

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
خیر دور بر من پر از ازدواجه اینجا پر از ازدواجه فقط به من میرسه میکن اوضاع اقتصادی فلان

اطرافم منم همینه

زیاد به شوهر کردن فکر می‌کنی یه ذره ریلکس کن فقط اینطوری خودتو عذاب میدی

خب چیکار کنم نگران آیندمم

الان مثلا خواستگار الکی خوبه ؟  من هر هفته خواستگار دارم .با تحقیق هم راه میدیم ولی آخرش نامنا ...

وای وای گفتی من ی بی‌شعور خواستگارم بود نابود شدیم از استرس همش الکی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز