2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

282 بازدید | 45 پست

سلام دوستان اگه کسی سر یه چیزی بدجور دلتونو بشکنه مثلا بگه نازایی و اگه هم باردار بشی نمی‌مونه ولی شما باردار بشی و زایمان کنی بعدش خودش بچش سقط بشه و جواب کارای بدشو ببینخ چجوری رفتار میکنین باهاش شماهم عوض حرفاشو در میارین؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

هیچی. سکوت میکنم

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه نفهمیده باشه چی 

تو فکر کن کسیِ که شعور نداره و نداشته .

خیلی بخوای به روش بیاری و متوجهش کنی خودتو کوچیک میکنی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
تو فکر کن کسیِ که شعور نداره و نداشته . خیلی بخوای به روش بیاری و متوجهش کنی خودتو کوچیک میکنی

منم الان دوسه باری عکس پروفایلم عکس نوشته چوب خدا صدا نداره‌ رو گذاشتم یعنی کار بدی کردم 

منم الان دوسه باری عکس پروفایلم عکس نوشته چوب خدا صدا نداره‌ رو گذاشتم یعنی کار بدی کردم 

میدونم شدیدا باعث ناراحتیت شده . ولی آدمای پرو و زبون دراز

رو باید با بی محلی ادب کرد .

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نه من مثل اون نباید پست باشم،ولی باهاش قطع رابطه میکنم جاییم دیدمش محل نمیدم

نه باهاش حرف میزنم جاریمه ، بهم گفت نازایی دلت میسوزه این و اون بچه دار میشن بعد باردار شدم گفت هر وقت زاییدی گرفتی بغلت اون موقع حسابه الان دوتا دختر دارم بعد چهار سال نازایی دختر جاریم پنج ساله عروسی کرده پارسال باردار شد سقط شد نموند براش