2777
2789

من ۱۹سالمه 

یه بچه‌ یه ساله دارم 

با مادرشوهرم زندگی میکنم 

میخام ارادمو قوی کنم 

لطفا کمکم کنین بگین چی کنم 

دوس دارم مستقل شم 

شاغل شم‌ دستم تو جیب خودم باشه 

ورزش کنم

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️

منم میخوام 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادت پشتت هستن ؟ دانشگاه یا اهل کتاب هستی  هنری داری ؟

اهل کتاب نیستم 

عاشق شغل رنگکاریم 

خونوادمم...

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️
یه مهارتی که دوست داری یاد بگیر مثل خیاطی آرایشگری اینا ولی سعی کن دیپلم رو حداقل بگیری 

خیاطی یکم بلدم 

میخام رنگکار شم

به نظرم یه مهارت یاد بگیر  میتونی عروسک سازی یاد بگیری  میتونی آنلاين شاپ بزنی اگه میتون ...

خیاطی یکم بلدم میخام رنگکار مو بشم