2777
2789
عنوان

لطفاً بیاین

178 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من یه جاری خیلی عوضی دارم که میدونست مشکل دارم باردارم نمیشم چهار سال طول کشید تا باردار بشم ، اومد تو روم گفت نازایی این و اون بچه دار میشن تو دلت میسوزه همین حرف رو که زد دو ماه بعداین حرفش فهمیدم که باردارم وقتی هم که فهمید باردارم گفت هروقت زاییدی گرفتی بغلت اون موقع حسابه ،هستین بگم دوستان 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ قدر گاااااااوه ....بعضیا خدارو بالاسرشون نمیبنن ...جاری منم یکسال باردار نشدم هی بهم می‌گفت نترس تا ده سال به هیچکس نمیگن نازا

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

وا این جاری ها نمیدونم چرا انقدر پرو شدن مال من ک دیگه زلیلم کرده خدا بگم چیکارشون کنه آخه انقدر ظلمن و بی ادب در نود درصد مواقع ما کاریشون نداریم نمیدونم چشونه خدایا صبر بده فقط 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

این قضیه برا چهار سال پیشه ماه ها گذشت و دختر بزرگه من بدنیا اومد ، الان دوتا دختر دارم دختر کوچیکم هفت ماهشه، دختر کوچیکم رو که باردار شدم جنسیتش معلوم شد گفت دختر زایی منم جوابشو دادم 

دختر کوچیکه من شش ماهه بود تو شکمم دختر همین جاری عوضیم باردار شد تو سه ماهگی سقط شد بچش، راستشو بگم اصلا براش ناراحت نشدم چون مادرش تا دلتون بخواد سوروندتم با حرفاش الان هشت ماه از سقطش میگذره هنوز باردار نشده 

خب

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

و جالب اینجاست که همزمان با دختر کوچیکه من زن داداش همین جاری م هم بچه دار شد پسره بچش پز اونو به من میده بگو آخه داداش تو بچه داداش تو کجا و من کجا که پزشو به من میدی 

نزارعزیزم دخترش که گناه نداره خداجای حق نشسته.من وشوهرم زوج مینوریم سراولی سقط داشتم  خواهرشوهرم همجامیگفت داداشم بچه میخوادبایدبراش زن بگیریم خیلی دلم شکست بازشکرخدایه پسردارم عروسش الان ازپسرش جداشده حسرت نوه گذاشته به دلشون ماهی یباربه زورمیبینن.توهم سعی کن ببخشی یااینارونزارتوبزرگی کن❤

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
من یکی دوبار تو روبیکا پروفایلم عکس چوب خدا صدا نداره گذاشتم و عکس دخترامو می‌زارم به نظرتون کار بدی ...

اره.قرار نیست ک تاوان زخم زبون مادرش رو دخترش بده

دلت رو بسپار ب خدا.حودش هم میبخشه هم انتقام میگیره

تو مرا جان وجهانی
نزارعزیزم دخترش که گناه نداره خداجای حق نشسته.من وشوهرم زوج مینوریم سراولی سقط داشتم  خواهرشوهر ...

عزیزم بیشعوری اون تمومی نداره پز پسر داداششو به من میده بخدا من کاری ندارم باهاش از همون اولشم ولی خیلی اذیتم کرده و میکنه

اره.قرار نیست ک تاوان زخم زبون مادرش رو دخترش بده دلت رو بسپار ب خدا.حودش هم میبخشه هم انتقام میگیر ...

خدا انتقاممو گرفت فقط احساس میکنم من کار بدی کردم ،یعنی عکس دخترامم نزارم ناراحت میشه