2777
2789

من من ...با تنبلی تخمدان شدید باردار شدم...

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوقلویی؟؟ 

اره

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
اره

لطفا هفته های اول تا ۸ سنو گرافی نرو من رفتم هفته چهار واژینال زد گفت دوقلویی دوتا ساک هست خر ذوق شدم هفته شش رفتم گفتن یکیش زندس یکی جنین نیس ساک دفرمه هست 

الان منتظرم هفته هشت بشه دوباره برم میگن انگار شاید تا هفته هشت اوکی میشه دعا کن برام

چطو؟

با تنبلی تخمدان خیلی شدید باردار شدم...اول واسه سلامتی کوچولوهام یه صلوات بفرستین🥰🥰من متفورمین و لتروزول دوماه مصرف کردم ...با ویتامین ...قرار بود ماه سوم برم آمپول بزنم که ماه دوم باردار شدم...به من میگفتن امکان ندارع باردار بشی چون تخمدان هام خیلی ضعیف بود موهای زاید داشتم ریزش مو داشتم ...چربی شکمی ...گفتن سخت باردار میشی...ولی خدا آنقدر که مهربون بود بهم یه دوقلوی ناز داده ولی عید به دنیا میان...من یازده کیلو وزن کم کردم ...تا حد مرگ رقصیدم آنقدر رقصیدم شدم خیس آب ...و یکمی هم پیاده روی داشتم

کار خدا

دقیقاااااا...به خود خدا قسم که معجزه بود بارداری من اونم دوقلویی ...فقط با چندتا قرص اونم از نوع ضعیف

لطفا هفته های اول تا ۸ سنو گرافی نرو من رفتم هفته چهار واژینال زد گفت دوقلویی دوتا ساک هست خر ذوق شد ...

انشاالله خدا هر چی به صلاحته بهت بده ...نه من هشت هفته بودم رفتم سونو شکمی گفت دوقلوعه با دوتا کیسه مجزا ...دوتا هم قلب ...ضربان قلبشونو هم شنید ...نه من از ترسم عجله نکردم اولین سونوم و همون هشت هفته رفتم ...بنظرت الان دیگه خطر جذب و اینا رفع شده