2777
2789
عنوان

😔😔حالم خوب نیست

168 بازدید | 21 پست

خسته شدم از همه چیز.یساله ازدواج کردیم.مشکل مالی شدید داریم.شوهرمم نمیذاره برم سرکار.تو این مشکلات شوهرم نمیبره حتی من و یه دور بزنیم دوتایی روزای تعطیل.گفت جمعه میریم ولی الان گفت پول ندارم نمیریم.گفتم حتما نباید خرج کرد گفت نمیریم.هروقت خانواده هامون میگن بریم یجا میگه بریم .دوتایی دوس نداره خوش نمیگذره بهش...الانم یکی دوباره اونام میگن بریم بهم میگه بهونه بیار نریم.پول ندارم.الان یساله ازدواج کردیم یه مانتو هم نخریده برام😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرمن  درامد داره ولی بامن دوست نداره جایی بره باخونوادش میره به منم تازه میگه بروسرکار ما ...

من قبل ازدواج کار میکردم شرط ازدواجمم کار کردنم بود...بعد ازدواج گفت خوشم نمیاد

مطیع نباش بیشتر ازش بخواه بگو فلان چیز و میخوام بخر تهیه کن،بگو زندگی خرج داره بیشتر کار کن بیشتر تلاش کن، هر چی آرومتر باشی بیشتر به حرفش گوش کنی بدتر میشه بفکر چند سال دیگه باش تا کی میتونین اینجوری ادامه بدین؟

بهش بگو زندگی با یه حقوق نمیچرخه این طوری هردومون راحت‌تریم زودتر پیشرفت میکنیم با محیط شغل قبلیت مشکل نداشت؟

شاید ترس ازدست دادنت رو داره اگه اینطوریه ترسش رو ازبین ببر

بهش بگو زندگی با یه حقوق نمیچرخه این طوری هردومون راحت‌تریم زودتر پیشرفت میکنیم با محیط شغل قبلیت مش ...

نه ترس نداره میگه بهت اعتماد دارم.به مردای دیگه اعتماد ندارم کثیفن.مشکلی بجز ساعت کاریش نداشت