suchgv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 2265 عنوان چقدر دلم گرفته 🥺🦦 76 بازدید | 8 پست از این که هیچکس ندارم باهاش جایی برم همش خونه امچند روز دیگه هم دانشگاه باز میشه دوباره روزام تکراری تر میشه خسته شدمالانم باید برم زبان بخونم اما حال ندارم یه وی بگین انگیزه بگیرم 1402/05/26 | 16:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عصبی_حرصی عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 680 منم همین والا پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران
marjanilaomid عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1685 دوست پیدا کن دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
دختربابامممممم۸۰ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 174 منم مث توعم با این تفاوت که جای دانشگاه باید برم مدرسه
یکاتیئستمسلمانشده عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1740 من که یک مرده هستم با این تفاوت که نفس میکشم چند سال دانشگاه میری , چی می خونی, مگه دانشگاه شهر خودت نیست(اینا رو اگه دوست داری جواب بده)
suchgv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 2265 دوست پیدا کن دوست دارم اتفاقا خیلی فاز عوض میکننمن ازشون دل سرد شدم دیگه میخوام دیر به دیر ببینمشونمثلاً دیروز به یکیشون گفتم فردا هستی بیام خونتون گفت خبر میدم در حالی که خودش قبلاً گفته بود بیا خونمونامروز ظهر زنگ زد دیگه جوابشو ندادم ناراحت شدم
suchgv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 2265 من که یک مرده هستم با این تفاوت که نفس میکشم چند سال دانشگاه میری , چی می خونی, مگه دان ... دو سالهیه رشته معمولیچرا شهر خودمه ولی چه فرقی میکنه بلاخره باید برم دیگهصبح زود تا شب باید دانشگاه باشم
یکاتیئستمسلمانشده عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1740 دو ساله یه رشته معمولی چرا شهر خودمه ولی چه فرقی میکنه بلاخره باید برم دیگه صبح زود تا شب ... من که فعلا منتظر نتیجه ام فردا فکر کنم اعلام بشه , شهر خودم میدونم نمیارم به نظرت شهر دیگه بود برم خوابگاه و... یا پیام نور بدم شهر خودم رشته ام انسانیه
suchgv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 2265 من که فعلا منتظر نتیجه ام فردا فکر کنم اعلام بشه , شهر خودم میدونم نمیارم به نظرت شهر دیگه بود برم خ ... ببین هر دو تاش یکیه از نظر هزینهالان هم رشته ایی هام که از شهرای دیگه هستن همون قدر خرج میکنن که بخوان پیام نور شهر خودشون خرج کننفقط مدرک این از دولتی اون پیام نور که اونم توفیقی نداره به اون صورتمن باشم همین پیام نورتازه پیام نور یه جوریه کلاساش که تو میتونی سرکار هم بری ولی دولتی باید همش سرکلاس باشی