پوستم چرب و حساسه و مستعد جوش محصولاتی که استفاده کردمم تقریبا همین شوینده آبرسان ضدآفتاب بود اما هیچکدوم بهم نساخت شوینده: سیمپل سینره فوم سی گل ویتالایر دیپ سنس فلوس فلاور سیلوکسان فوم زردچوبه نوتروژینا(که پوستم قرمز و ملتهب شد انگار آب جوش ریختن رو پوستم) پن درمالیفت و.... که هیچکدوم خوب نبودن درحال حاضر شوینده راکوتن میزنم بد نیست سالسلیک اسید داره جوش کمتر میزنم اما همچنان بینی و چونه پر از جوش سرسیاه
آبرسان: درمالیفت سینره بیو آکوا بالانس گارنیر ریووال سیمپل اوردینری که این دوتا برام سنگین بود جوش زیر پوستی و سرسیاه میزدم درحال حاضر اسنس آبرسان رووکتین مرطوب کننده کوزارکس (آبی رنگ پوست چرب) میزنم بد نیستن
ضدآفتاب مای دکترژیلا لافارر فیس دوکس سیمپل فلوئید الارو سینره که با همشون جوش سرسیاه میزنم یا هم چرب و براقن در حال حاضر فلوئید برایت مکس میزنم یکم برق میفته اما باعث جوش نمیشه خوبه دنبال ی ضدآفتاب با رد سفیدی ملایمم که به عنوان آرایشی استفاده کنم به همین خاطر راجب تون آپ پرسیدم خوبه یا ن
سرم نیاسینامید بالانس هیچ تاثیری روی منافذ و لک جوش و کنترل چربی نداشت ولی جوش رو خوب خشک میکرد
سرم پیلینگ اوردینری هم پوستم خارش گرفت باهاش
در حال حاضر اسکراب شون میزنم بد نیست
هفته ای یکبارم ماسک خاک رس سبز اونم موقتی خوبه
دماغ و چونم پر از جوش سرسیاه سیاه هرماه میرم فیشال با چه مصیبتی تخلیه میکنه چون خیلی سفته خودم هرکار میکنم بعد حمام با میله پیلینگ تخلیه نمیشن میرم فیشال تا ی هفته خوبن دوباره پر جوش سرسیاه میشه
ببخشید زیاد شد الان با این شرایط وضعیت پوستم که گفتم ممنون میشم ی روتین کامل بهم معرفی کنی (پوست بسیار چرب و حساس مستعد جوش با جای جوش قرمز و قهوه ای و جوش سرسیاه بینی و چونه و گونه هامم منافذ باااااز)