2777
2789
سلام عزیزم شما از ضدآفتاب تون آپ دکتر جی یا ایپو استفاده کردین؟ خسته شدم هر کرم رنگی میزنم رو پوستم ...

منم خیلی خوشم میاد از ضدآفتابای تون آپ  آره اپیو رو داشتم واسه من به شخصه باعث جوش نشد و خوب بود ولی خب میدونی کرم های پوستی رو تا آدم خودش تست نکنه نمیفهمه! الان من به شما میگم اپیو خوبه اما ممکنه شما بخرید و بهتون نسازه

منم خیلی خوشم میاد از ضدآفتابای تون آپ آره اپیو رو داشتم واسه من به شخصه باعث جوش نشد و خوب بود ولی ...

مرسی عزیزم چون پوستم چربه خواستم ببینم دکتر جی مات تره یا ایپو چون اکثر کرم های کره ای برق میندازن

و اینکه رنگش سفیدیش خیلی ضایع نیست؟ ی ضدآفتاب بی رنگ فیس دوکس اون روز زدم رد سفیدی داشت همه تو خیابون نگام میکردن اومدم خونه داداشم گفت انگار روح سرگردانی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مرسی عزیزم چون پوستم چربه خواستم ببینم دکتر جی مات تره یا ایپو چون اکثر کرم های کره ای برق میندازنو ...

کره ای ها عاشق رد سفیدی هستن! اصلا رد سفیدی انداختن براشون یه آپشن محسوب میشه بنابراین اگه رو این قضیه حساسی کلا هیچ ضدآفتاب  تون آپی رو بهت توصیش نمیکنم. و اما در مورد برق

اتفاقا اکثر ضدآفتاب های اروپایی برق میندازن! شاید دو سه تا بودن که من بین ضدآفتاب های اروپایی دوست داشتم 

ولی از برندهای کره ای فقط یه بیوتی آف جوسان بود که یکم ،اونم فقط یکم ، برق مینداخت بقیه ضدآفتاب های کره ای که داشتم بی نهایت سبک مثل پر و بی نهایت مات بودن مثل آنورا، اسکین 1400 ، کوزارکس ،بنتون.. . 

کره ای ها عاشق رد سفیدی هستن! اصلا رد سفیدی انداختن براشون یه آپشن محسوب میشه بنابراین اگه رو این قض ...

نه اتفاقا خودم دنبال ی ضدآفتابم که رد سفیدی قشنگی داشته باشه سینره سفیدیش خیلی قشنگ و طبیعی بود دو سه درجه پوستمو روشن میکرد اصلا ضایع نبود ولی متاسفانه باهاش جوش سرسیاه میزنم و برق میفته اما فیس دوکس انگار گچ مالیدی کرم رنگی هم میزنم حتی روشن ترین رنگش باز برام تیره میشه رو پوستم قهوه ای میشه الان گفتم ی ضدآفتاب تون آپ با تناژ هلویی بگیرم شاید بهتر باشه بخدا خسته شدم دیگه تا الان بیشتر از ۳۰ میلیون خرج کردم محصول امتحان کردم و باز پوستم داغونه

نه اتفاقا خودم دنبال ی ضدآفتابم که رد سفیدی قشنگی داشته باشه سینره سفیدیش خیلی قشنگ و طبیعی بود دو س ...

ببین اول اینو بگم که 30میلیونم هزینه کنی ولی استرس یا مشکل هورمونی داشته باشی ،همه پولی که دادی باد هوا میشه اما فرضا شما نه استرس داری نه مشکلات هورمونی. اوکی؟ 

ببین اصلا و ابدا لازم نیست یه عالمه هزینه کنی هزارتا محصول پوستی بگیری!  اون سه قلم محصول واجب ، شوینده ضدآفتاب مرطوب کننده ،رو بگیر ولی از برند باکیفیت! مثلا میخوای ضدافتاب بگیری بذار یه اسکین1004 بگیر (چرا بالا اشتباه نوشتم 1400  ) یا مثلا میخوای شوینده بگیری از یه برند خوب مثل سراوی یا بایودرما بگیر لازمم نیست همشو باهم تو یه ماه بخری ، هرماه یه دونشو بخر که فشار هم وارد نشه بهت

ببین اول اینو بگم که 30میلیونم هزینه کنی ولی استرس یا مشکل هورمونی داشته باشی ،همه پولی که دادی باد ...

پوستم چرب و حساسه و مستعد جوش محصولاتی که استفاده کردمم تقریبا همین شوینده آبرسان ضدآفتاب بود اما هیچکدوم بهم نساخت شوینده: سیمپل سینره فوم سی گل ویتالایر دیپ سنس فلوس فلاور سیلوکسان فوم زردچوبه نوتروژینا(که پوستم قرمز و ملتهب شد انگار آب جوش ریختن رو پوستم) پن درمالیفت و.... که هیچکدوم خوب نبودن درحال حاضر شوینده راکوتن میزنم بد نیست سالسلیک اسید داره جوش کمتر میزنم اما همچنان بینی و چونه پر از جوش سرسیاه  

آبرسان: درمالیفت سینره بیو آکوا بالانس گارنیر ریووال سیمپل اوردینری که این دوتا برام سنگین بود جوش زیر پوستی و سرسیاه میزدم درحال حاضر اسنس آبرسان رووکتین مرطوب کننده کوزارکس (آبی رنگ پوست چرب) میزنم بد نیستن

ضدآفتاب مای دکترژیلا لافارر فیس دوکس سیمپل فلوئید الارو سینره که با همشون جوش سرسیاه میزنم یا هم چرب و براقن در حال حاضر فلوئید برایت مکس میزنم یکم برق میفته اما باعث جوش نمیشه خوبه دنبال ی ضدآفتاب با رد سفیدی ملایمم که به عنوان آرایشی استفاده کنم به همین خاطر راجب تون آپ پرسیدم خوبه یا ن

سرم نیاسینامید بالانس هیچ تاثیری روی منافذ و لک جوش و کنترل چربی نداشت ولی جوش رو خوب خشک میکرد

سرم پیلینگ اوردینری هم پوستم خارش گرفت باهاش

در حال حاضر اسکراب شون میزنم بد نیست 

هفته ای یکبارم ماسک خاک رس سبز اونم موقتی خوبه 

دماغ و چونم پر از جوش سرسیاه سیاه هرماه میرم فیشال با چه مصیبتی تخلیه میکنه چون خیلی سفته خودم هرکار میکنم بعد حمام با میله پیلینگ تخلیه نمیشن میرم فیشال تا ی هفته خوبن دوباره پر جوش سرسیاه میشه 

ببخشید زیاد شد الان با این شرایط وضعیت پوستم که گفتم ممنون میشم ی روتین کامل بهم معرفی کنی (پوست بسیار چرب و حساس مستعد جوش با جای جوش قرمز و قهوه ای و جوش سرسیاه بینی و چونه و گونه هامم منافذ باااااز)

پوستم چرب و حساسه و مستعد جوش محصولاتی که استفاده کردمم تقریبا همین شوینده آبرسان ضدآفتاب بود اما هی ...

حتما عزیزم فقط چون ممکنه طولانی بشه و تاپیک این دوست عزیز شلوغ بشه، اگه دوست داشتید یا خصوصی بهم پیام بدید یا اینکه حتی میتونید زیر یکی از پست هام یه کامنت بذارید من بتونم ریپلایتون کنم براتون بنویسم   

کلا ضدآفتاب های استیکی چون یکم الکل دارن ، فینیش مات تری دارن تا کرمی ها! پس بنظرم اگه پوستت خشک نیس ...

سلام عزیزم، خوبی؟ ببخشید رتینول سراوی دو مدل داره یکی آبی و یکی بنفش، اون بنفشش رو شما استفاده کردی؟ ضدآفتاب سراوی چطوره؟ 

سلام عزیزم، خوبی؟ ببخشید رتینول سراوی دو مدل داره یکی آبی و یکی بنفش، اون بنفشش رو شما استفاده کردی؟ ...

سلام گلم ، بله دو مدل داره بنفش و آبی ، مدل بنفش که پرسیدید خاصیت جوانسازیش یکم بیشتره ، خود مایع کرمش هم یه حالت زرد رنگ داره ، فکرنکنید خراب شده! مدلش اینطوریه

ضدآفتابشم دارم عزیزم من شخصا خیلی راضیم اما خب یکم رد سفیدی داره که بعضیا دوست ندارن، بنابراین اگه شما هم جز اون دسته هسنید که خوشتون نمیاد، بهتون توصیه میکنم از یه برند دیگه استفاده کنید 

بهترینش

من سی گل میزنم راضیم ازش ۱۲۰خریدم ۴۰ میلش خریدم  

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

سلام گلم ، بله دو مدل داره بنفش و آبی ، مدل بنفش که پرسیدید خاصیت جوانسازیش یکم بیشتره ، خود مایع کر ...

ممنون عزیزم، بعد این رتینول بنفشش رو اگه بگیرم برای پوست خشک هفته ای چند بار استفاده کنم؟ توی از بین بردن لک هم موثر هست این رتینول؟ 

ممنون عزیزم، بعد این رتینول بنفشش رو اگه بگیرم برای پوست خشک هفته ای چند بار استفاده کنم؟ توی از بین ...

بله این مدلم خاصیت ضدلک داره ولی خب بیشتر تمرکزش روی جوانسازی پوست هست. رتینول رو اصلا نباید یهویی وارد روتین کرد. ابتدا یک شب درهفته، اونهم به روش ساندویچی (یه لایه نازک مرطوب کننده، روش یه لایه نازک رتینول ، و درنهایت دوباره یه لایه مرطوب کننده) 

فردا صبحم اصلا تو آفتاب نرو ، حتی تو خونه هم ضدآفتاب بزن

یه مدت با این روتین باش ، هروقت دیدی پوستت عادت کرد ، میتونی دیگه از روش ساندویچی استفاده نکنی ، رتینول رو بزنی و فقط یه لایه مرطوب کننده روش همین دیگه

و اینکه یادت باشه دنبال نتیجه یه شبه نباشی! خیلی طول میکشه تاثیرشو نشون بده خصوصا درمان های ضدلک وجوانساز ، پس حتما صبور باش

یعنی اصلا تو خرید ایزدین شک نکنید بهترین ضد آفتابی هست که تو ایرانه از باقی برند ها واقعا یه سر و گردن بالاتره

من خودم چند ساله استفاده میکنم قبلش هم کلی برند دیگه تست کرده بودم .

الانم به هر کس دادم تست کرده فقط ایزدین میخوان بخرن

فقط یه چیزی که هست نمونه ی فیکش مثل نقل و نبات ریخته و با اصلش مو نمیزنه من قبلا از یکی دوتا پیج خریدم ولی چون اصلشو خواهرم برام از اونور خرید بود فهمیدم اینا فیکه برای همین موقع خریدش حتما دقت کنید

از جای معتبر بخرید من خودم الان از نمایندگی ایزدین میخرم 

از سایتشون میخرم من تو گوگل سرچ کنید ایزدین ایران یا بزنید نمایندگی ایزدین 

میاد البته الان دو مدل ایزدین داریم ایرانی و خارجیش که اینا فقط خارجیشو میارن که اصله 

چیز های دیگه هم من خریدم ازشون البته مثل کوزارکس و کلینیک و سیمپل 

ولی واقعا هیچ ضد افتابی ایزدین نمیشه فقط لعنتی یکم قیمتش بالاس ولی میارزه

من خودم ضد افتاب درمالیفت میزنم خیلی خوبه من صورتم مستعد جوش زیر پوستی میزنه ولی این خیلی خوب بود ۲۰۰ تومن خریدم ولی امروز استیکی توکوبو سبز خریدم هنوز استفاده نکردم نمیدونم چجوریه ولی تعریفشو شنیدم اینو  ۷۰۰ خریدم 

متاهل 💍