2777
2789
عنوان

نذر عالییی

95 بازدید | 12 پست

۱۲۴۰۰۰ تا صلوات نذر میکنی هدیه به ۱۲۴۰۰۰ پیامبر میگی خدایا به ضمانت این صلواتا حاجتمو بده ۱۴ تا هم حاجت مینویسی زمانم نداره هم حالت خوب میشه هم خیلی مجربه من از وقتی شروع کردم امروز دومین حاجتمو گرفتم تغریبآ:)

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

منم شروع کردم 

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من امروز سومه فک کنم فقط برای یه حاجت برداشتم 

امیدوارم دست رد بسینم نزنه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من امروز سومه فک کنم فقط برای یه حاجت برداشتم  امیدوارم دست رد بسینم نزنه

ایشالا عزیزم اگه قسمتته حتما بگیری اگرم یوقت نشد ناامید نشو یچیز بهتر بخواه اونو حتما میگیری

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
ایشالا عزیزم اگه قسمتته حتما بگیری اگرم یوقت نشد ناامید نشو یچیز بهتر بخواه اونو حتما میگیری

من فقط بچه صحیو سلامت میخوام 🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

منم این ختم زو برداشتم برای ی حاجت ۵۸هرار تا خوندم ده روزه ک خوندم امروز بازم میخونم 

بیشتر دست از خاحتم برداشتم  فک میکنم برآورده نمیشه چون راههای خاحتم بسته شده

اللهم عجل لولیک الفرج 😘😘😘😘😘   خیلیا بخاطر مسایل اقتصادی مسائل سیاسی مسایل اجتماعی با امام حسینم قهر هستن 😔😔😔حساب امام حسین از آخوندا جداست          اسلام دو چیز هست ♥️چهارده معصوم و قرآن ،♥️ی وقت ی مداح یا ی روحانی ی اشتباهی میکنه چکار ب امام حسین دارید چرا همه زو باهم قاطی میکنید بعضیا فقط کاور اسلام می‌پوشن تا اسلام زو بد بین کنن جلو مردم تو زرنگ باش اسلام تو علی ببین ن مسولین کشور       حساب امام حسین از همه جداست                      ♥️آقا جانم امام حسینم میشه پای درد دلم بشینی مگه من چند تا امام حسین دارم آقا جان ممنونم ک ب زیباترین شکل ممکن دستمو گرفتی ک خودم نفهمیدم کی گرفتی چطور گرفتی طوری منو تو کشتی خودت جا دادی ک هنوز باورم نمیشه آقا ممنونم ک کمکم کردی از ته دلم درکت کنم آقا جان ترو ب شرمندگی عباست منو شرمنده نکن پیش دشمن پیش از این خار نشم پیش دشمن. دشمن شاد نشم حاحتمو بده ♥️ هیچکس منو نمیخره تو منو بخر آقا ای قربونت برم ♥️♥️♥️♥️♥️ خدا بی پناهان رو ب امام حسین میخشه ♥️♥️♥️♥️
من فقط بچه صحیو سلامت میخوام 🥲

ایشالااا مامان بابای منم خیلی دوسداشتن ۷ سال دعا کردن دوا درمون کردن دیگه ناامید شده بودن 

بعد ۷ سال میرن کربلا میمونن ۲۰ روز اونجا دعا میکنن همونجا مامانم حامله میشه برمیگرده 

دیگه ام بعدش بچه دار نشدن جز من تازه همونم دکترا مونده بودن چطور ممکنه*.)

منم این ختم زو برداشتم برای ی حاجت ۵۸هرار تا خوندم ده روزه ک خوندم امروز بازم میخونم  بیشتر دس ...

شاید وقتشه رها کنی یچیز جدید و بهتر بخوای

من خودم تاحالا ۹۹ تا دعام رد شده یکیش مستجاب شده چون میدونم هرکس قسمتی داره ولی ناامید نمیشم چیزای جدید میخام و میده خدا تلاشم واسش میکنم

ایشالااا مامان بابای منم خیلی دوسداشتن ۷ سال دعا کردن دوا درمون کردن دیگه ناامید شده بودن  بعد ...

واایی عزیزممم خداروشکرر چقدر دوسشون داشته🥲😍

واایی عزیزممم خداروشکرر چقدر دوسشون داشته🥲😍

ایشالا یروزی شماعم بچه به بغل میای تاپیک میزنی حاجت گرفتم نگران نباش

شاید وقتشه رها کنی یچیز جدید و بهتر بخوای من خودم تاحالا ۹۹ تا دعام رد شده یکیش مستجاب شده چون میدو ...

نمبدونم نماز شب هم میخونم ترک گناه هم کردم ب لطف خدا و امام حسین 

هرروز از امام حسین میخام با چشم گریان 

ب آقایی ک چشم بصیرت داره میگه خدا گشایش می‌کنه براتون صبر کن

اللهم عجل لولیک الفرج 😘😘😘😘😘   خیلیا بخاطر مسایل اقتصادی مسائل سیاسی مسایل اجتماعی با امام حسینم قهر هستن 😔😔😔حساب امام حسین از آخوندا جداست          اسلام دو چیز هست ♥️چهارده معصوم و قرآن ،♥️ی وقت ی مداح یا ی روحانی ی اشتباهی میکنه چکار ب امام حسین دارید چرا همه زو باهم قاطی میکنید بعضیا فقط کاور اسلام می‌پوشن تا اسلام زو بد بین کنن جلو مردم تو زرنگ باش اسلام تو علی ببین ن مسولین کشور       حساب امام حسین از همه جداست                      ♥️آقا جانم امام حسینم میشه پای درد دلم بشینی مگه من چند تا امام حسین دارم آقا جان ممنونم ک ب زیباترین شکل ممکن دستمو گرفتی ک خودم نفهمیدم کی گرفتی چطور گرفتی طوری منو تو کشتی خودت جا دادی ک هنوز باورم نمیشه آقا ممنونم ک کمکم کردی از ته دلم درکت کنم آقا جان ترو ب شرمندگی عباست منو شرمنده نکن پیش دشمن پیش از این خار نشم پیش دشمن. دشمن شاد نشم حاحتمو بده ♥️ هیچکس منو نمیخره تو منو بخر آقا ای قربونت برم ♥️♥️♥️♥️♥️ خدا بی پناهان رو ب امام حسین میخشه ♥️♥️♥️♥️
ایشالا یروزی شماعم بچه به بغل میای تاپیک میزنی حاجت گرفتم نگران نباش

انشالله ب امید خدا❤️