2777
2789
عنوان

مجردم دوماهه شدیدا به بو حساسم

161 بازدید | 9 پست

اینم بگم الان پریودم ربطی به بارداری و اون فکرا نداره 😂 از حساسیت هر روز قرص میخورم میخوابم تابستونم تموم شد با خواب

الهی مرا آن ده که آن به ... 

حالا قضیه بو رو که نمیدونم.

ولی واسه حساسیت تابستون(ما خونوادگی دچارشیم)

چای سبز بذار تو برنامه روزانه ت...یعنی همیشه ؛ هر روز یک تا دو لیوان چای سبز بخور...برنامه روتین زندگیت باشه.

تو روزای تابستون هفته ای سه بار امگا سه بخور...

سال دیگه این حساسیت سراغت نمیاد.

حالا قضیه بو رو که نمیدونم. ولی واسه حساسیت تابستون(ما خونوادگی دچارشیم) چای سبز بذار تو برنامه رو ...

ممنون عزیزدلم 😘 راهکار خوبیه ،از بس آبریزش بینی و خارش دارم دیوونه شدم ،چشم ،عاشق چای سبزم ولی مامانم میگع لاغر میکنه و خوب نیست ولی همین الان به بابام گفتم بخره برام ،اعصابمم آروم میکنه همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزدلم 😘 راهکار خوبیه ،از بس آبریزش بینی و خارش دارم دیوونه شدم ،چشم ،عاشق چای سبزم ولی ماما ...

ما خونوادگی دچارشیم...خصوصا شهریور ماه که میشه 

همه پشت هم عطسه عطسه😅😅

البته بگم جنبه پیشگیری داره نه درمان.

اینم من از تو یک برنامه تلویزیونی شنیدم که مصرف چای سبز و امگا سه حساسیت بینی (آلرژی) رو خیلی کم میکنه.

ما خونوادگی دچارشیم...خصوصا شهریور ماه که میشه  همه پشت هم عطسه عطسه😅😅 البته بگم جنبه پیشگی ...

ممنون عزیزم کلا من خیلی چای سبز دوس دارم ،من دیگه چند روزه دارم قرص میخورم و بعدش سه چهار ساعتی میخوابم قشنگ میفتم ،عطسه که برای من خوبشه ،صدام عوض میشه ،پوستم خشک شده میسوزه اصن یه وضعی ،فقط میتونسم پیشگیری کنیم درمانی که نداره

ممنون عزیزم کلا من خیلی چای سبز دوس دارم ،من دیگه چند روزه دارم قرص میخورم و بعدش سه چهار ساعتی میخو ...

خاله م هر سال امپول میزنه.

اینقدر عطسه میکنه که چشماش باز نمیشه.صورتش ورم میکنه.کلا خیلی داغون میشه.

خاله م هر سال امپول میزنه. اینقدر عطسه میکنه که چشماش باز نمیشه.صورتش ورم میکنه.کلا خیلی داغون میشه ...

اوه اوه پس کاملا ژنتیکه ،من به آمپولشم حساسیت دارم واقعا

من مامانم خواهرم برادرم دو تا خاله هام...🥴🥴🥴

خب پس خانواده ماها تو شهریور کنارهم قرار بگیره همه با هم عطسه و ابریزش بینی و خارش داریم 😂تصور کردم یه لحظه