بهار_8319 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 721 عنوان روتین مو😍 145 بازدید | 11 پست به نظرتون برای تقویت و پر پشتی مو روغن نارگیل بزنم یا رزماری ؟طبق تحقیقاتی و پرس و جو هایی که کردم این ۲ تا گزینه از همه بیشتر جواب داده حالا موندم خودم کدومو امتحان کنم؟! 1402/05/26 | 15:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2666 رزماری ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
فارا__خانم عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 347 جنس موهات چیه ؟ مادرم بعد از رفتنت دنیا هیچ وقت مثل قبل نشد 🖤۴/۲۶
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2666 رزماری رو باید بجوشونی عصارش در بیاداسپری کنی رو سرت ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
77shaghi عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1809 آب پیاز تکه های آلوورا روغن بادام تلخمخلوط کن و بزن به موهات یکم بوی بد داره ولی معجزه میکنهتجربه کردم از دردهات برا هیچکس نگو این روزا همه با نمک شدن
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2666 شما نتیجه گرفتین؟ من اینقدر تنبلم که هی میخوام امتحان کنم و نمیکنمولی یکی از دوستام امتحان کرد نتیجه گرفتهالبته این واسه اونایی جوابه که قبلا پرپشت بودن و موهاشون ریختهنه اونایی که ژنتیکی کم پشته موهاشونرو اینا زیاد تاثیری نداره ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
فارا__خانم عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 347 نه خشکه نه چرب یه چیزی مایل روغن رزماری بهتره اما عصاره اش خیلییی بهتره👌 مادرم بعد از رفتنت دنیا هیچ وقت مثل قبل نشد 🖤۴/۲۶
بهار_8319 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 721 من اینقدر تنبلم که هی میخوام امتحان کنم و نمیکنم ولی یکی از دوستام امتحان کرد نتیجه گرفته البته ای ... اره دقیقا واسه من خیلی پر بود انقد که نمیتونستم با کش ببندم اما یه ساله خیلی ریخته حالا میخوام تقویت کنم
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2666 اره دقیقا واسه من خیلی پر بود انقد که نمیتونستم با کش ببندم اما یه ساله خیلی ریخته حالا میخوام تقویت ... اول آزمایش هورمون و سلامت بدنبعد این راهکار ها رو در پیش بگیر تا بهترین جواب رو بگیری ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...