2777
2789
عنوان

کاش اروم شم😞

339 بازدید | 14 پست

دوستان داشتم تو نی نی سایت میگشتم اتفاقی رفتم تو اکانت یکی از کاربرای محترم نی نی سایت که چندسال پیش رحمت خدا رفتن ،بعد فهمیدم علت مرگشون سرطان سینه بود منم سرطان سینه دارم برام دعا کنید دو جلسه شیمی درمانی مونده خدایا ریشه این مریضیو نابود کن😥

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

اروم باش عزیزم

ایشالا خوب میشی 🥲

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوی باش گلم 

حتما سلامتیتو بدست میاری ❤️💚

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
خیلی ممنونم عزیزم💚

🫂💜

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
تو خوب میشی مطمئنم،قوی باش سه شنبه هفته بعد شهادت حضرت رقیه اس متوسل شو مطمئنم خدا کمکت میکنه

خیلی ممنونم انشاالله ب لطف دعاهای شما خوب میشم💚

خیلی ممنونم انشاالله ب لطف دعاهای شما خوب میشم💚

حتما همینطوره عزیزم،دعات میکنم قابل باشم

یه چیزی هم یادت باشه،عمر آدما به نظرم تنهاچیزیه که از قبل مشخص شده،آدم نه یه ثانیه بیشتر میتونه بمونخ نه کمتر،هیچ چیزی هم نمیتونه کمش کنه،هیچ بیماری،هیچی هم نمیتونه زیادش کنه چه بسا آدم سالم با یه تصادفواتفاق رفتن،اینم نمیشه کاریش کرد،پس بهترهاست تسلیم خدا باشیم وبهش اعتماد کنیم،سرنوشتمونو به بهترین شکل رقم بزنه، زیاد بگو این ذکرو وافوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد هرگاه عمیقا سپردم به خودش بهترین شده،الانم یه کارمو بااینکه خیلی استرس دارم،سپردم به خودشنظرم،شمام براممنم دعا کنید

حتما همینطوره عزیزم،دعات میکنم قابل باشم یه چیزی هم یادت باشه،عمر آدما به نظرم تنهاچیزیه که از قبل ...

عزیزدلم از ته دلم دعا میکنم که کاراتون به نحو احسن پیش بره ،دقیقا همینطوره همه چی دست خداس و بهترین کار ممکن اینه ک همه جیو ب خدا بسپاریم .ممنونم بابت حرفای قشنگتون،الهی خدا ب دلت ارامش بده

عزیز دلم ایشالا خیلی زووود سلامتیت رو بطور کامل به دست میاری.ببین گلم حتی یه برگ بدون اذن خدا از درخت نمیوفته.عمر و زندگی همه مون دست خداست.من چندین نفر رو میشناسم که سرطان سخت داشتن و خوب شدن و سالهای سال زندگی کردن.خیلیا رو هم میشناسم که با یه زمین خوردن ساده فوت شدن یا یه ویروس خیلی ساده باعث فوت شون شده.حتما خودتم بهتر از من اینا رو میدونی گلم.البته حق داری استرس داشته باشی.به هر حال برای یه پنی سیلین هم آدم دچار استرس میشه.اما خداروشکر تو روند درمانت داره عالی پیش میره به لطف خدا.اتفاقا به فکرت بودم.یادمه گفته بودی آخر مرداد شیمی درمانی داری و بیستم شهریور.خیلی برات دعا کردم

عزیز دلم ایشالا خیلی زووود سلامتیت رو بطور کامل به دست میاری.ببین گلم حتی یه برگ بدون اذن خدا از درخ ...

عزیزدلم ممنونم ازت ک مث یه خواهر کنارمی و همیشه بهم انگیزه میدی،حرفای شما همیشه منو اروم میکنه بله درسته تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته خدا بزرگه امیدورام این روزا زود بگذره و روزای خوب من بیاد

امیدوارم همیشه دلتون شاد و لبتون خندون و تنتون سالم باشه💚

عزیزدلم ممنونم ازت ک مث یه خواهر کنارمی و همیشه بهم انگیزه میدی،حرفای شما همیشه منو اروم میکنه بله د ...

فدای تو 

یادت باشه خدا خودش توی قرآن گفته:همانا پس از هر سختی ،آسانی ست.

این مدت از لحاظ جسمی و روحی تو فشار زیادی بودی کاملا درکت میکنم.اینا همه شون امتحان و آزمون الهی هستن.ایشالا سربلند بیرون میایی دوست عزیز و خوشگلم.به سال بعد دقیقا همین موقع فکر کن که بعنوان یه خاطره ایی که گذشته از این روزات یاد میکنی.

فدای تو  یادت باشه خدا خودش توی قرآن گفته:همانا پس از هر سختی ،آسانی ست. این مدت از لحاظ جسمی ...

زنده باشی قشنگم،امیدم ب خدا و وعده های قشنگشه،بخدا کلی ذکر میخونم کلی دعا میکنم من ک ادم خوبی نیستم اما مطمئنم شما دلتون پاکه و دعاهای قشنگی ک در حقم کردین رو خدا مستجاب میکنه💚