2777
2789
عنوان

گروه سرکلاژ

162 بازدید | 4 پست

سلام دخترا کسی تو روبیکا گروه برا مادران سرکلاژ داره یا سرکلاژ شکمی 

بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍      ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺                     خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺         دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐        خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺

سلام،طول سرویکستون چند بود؟ سرکلاژ شدین؟سابقه زایمان زودرس داشتین؟ میشه علاءمی که باعث شد پزشکتون دستور سرکلاژ بدن رو بگید؟

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

سلام،طول سرویکستون چند بود؟ سرکلاژ شدین؟سابقه زایمان زودرس داشتین؟ میشه علاءمی که باعث شد پزشکتون دس ...

نه سرکلاژ نشدم ولی قراره بشم بارداری اولم دوقلو بود تو۲۲هفته زایمان کردم نموندن بچه ها.چون میگن اگ یکی زایمان اولش زودرس باشه احتما ۹۰درصد زایمان دومش هم تو همون هفته باشه.البته من دوستمم مثل من شده اون دوبار اینجوری شده تو دومی سرکلاژ بود ولی متاسفانه بازم اونجوری شد الانم باید سرکلاژ شکمی بشه

بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍      ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺                     خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺         دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐        خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا بسلامتی بگذرونید این دوره رو

علت زایمان زودرستون نارسایی دهانه رحم بود؟ 

کلا بارداری های چند قلویی رو میگن حدودبالای۵۰درصد از زایمان هاهفته ی 24 رخ میده و قابل مقایسه با تک جنینی نیست

ایشالا که این بار بسلامتی زایمان میکنید

منم زایمان اولم زودرس و دوقلو بود ، بارداری بعد هفته ۳۹زایمان کردم و بدون سرکلاژ

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

[QUOTE=306081160]ایشالا بسلامتی بگذرونید این دوره رو علت زایمان زودرستون نارسایی دهانه رحم بود؟  کلا باردار ...[/QUقربونت برم عزیزم

عهههه 😍😍خدا نی نیتو برات نگه داره عزیزم